SUN_info // Olival Professional fluid SPF od sada i s faktorom 50

  Od kada je prije dvije godine Olival Professional predstavio svoja prva dva proizvoda za zaštitu kože lica od sunca – fluid SPF 30 i kremu mousse teksture sa zaštitnim faktorom 50, kreme su postale drogerijski hit.

  Kako je fluid za lice bio dostupan isključivo sa zaštitnim faktorom 30, sve ove godine vjerni korisnici stalno su postavljali jedno pitanje: „Kada ćete formulirati i predstaviti i fluid sa zaštitnim faktorom 50?“.

   Olival Professional Fluid za lice SPF 50 3

  Najnoviji fluid za lice SPF 50 nadopuna je kolekcije s ciljem još lakšeg i većeg izbora svakodnevne, suvremene, učinkovite i njegujuće UV zaštite.

  Olival Professional fluid za lice SPF 50 vrlo je lagani dnevni fluid namijenjen svakodnevnoj UVA i UVB zaštiti kože lice i vrata, a osim same visoke zaštite koju omogućuju moderni UV filtri, ovaj proizvod ujedno ciljano njeguje i čini odličan dodatak svakoj jutarnjoj skincare rutini.

  Fluid za lice SPF 50 namijenjen je svim tipovima kože s posebnim naglaskom na suhu i osjetljivu kožu lica, a mnogima je vrlo važna činjenica kako je riječ o visoko podnošljivom proizvodu na području oko očiju.

  Olival Professional Fluid za lice SPF 50 5

  Sadrži dobro poznati antioksidans, ubikvinon ili koenzim Q10 koji štiti od slobodnih radikala nastalih UV zračenjem i okolišnim stresorima, stimulira sintezu kolagena, umiruje kožu i djeluje prevenirajuće na znakove preuranjenog starenja.

  Ekstrakt lišća guave bogat je fenolima koji pružaju prirodno protuupalno djelovanje na koži i dugoročno štite od nastanka hiperpigmentacijskih mrlja, a ekstrakt sladića odlikuje antioksidativno i njegujuće svojstvo.

  Preporučena MPC Olival Professional fluid za lice SPF 50: 14,90 EUR