SUN_info // pouzdana zaštita od sunca prilagođena potrebi kože

  Sunce ima mnogo pozitivnih strana - utječe na dobro raspoloženje, na proizvodnju vitamina D, bolju cirkulaciju i povećanje proizvodnje melanina, no nije poželjno pretjerano se izlagati suncu. Izlaganje suncu ima i štetne učinke zbog djelovanja UVA i UVB zraka.

  Eucerin SUN Body PR 03 web

  Kako bi zaštita od sunca bila što djelotvornija, uz odgovarajuću zaštitnu njegu visoke SPF zaštite, potrebno je voditi brigu i o drugim detaljima pa se preporuča:
  - Odabir guste tkane odjeće koja pokriva što više kože - koja pokriva područja vrata, ruku, prsa, leđa i nogu
  - Nošenje široko obodnih šešira i sunčanih naočala
  - Hidratacija tekućinama
  - Boravak u hladu, ne na direktnom suncu.

  Proizvodi za zaštitu od sunca dermokozmetičkog branda Eucerin pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem. Vrhunski asortiman Eucerin SUN zaštite kože od sunca uključuje preparate koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože, a mogu ih koristiti odrasli i djeca.

  Eucerin SUN Body PR 09 web

  Za osjetljivu i atopičnu kožu preporuča se Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30 i SPF 50+ koji umiruje i štiti osjetljivu kožu. Sadrži i Eucerinovu 'Anti-Stain After Wash' tehnologiju zaštite protiv mrlja nakon pranja.

  Za masnu i kožu sklonu aknama preporuča se Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+ sadrži inovativnu Oil Control tehnologiju za regulaciju sebuma i pigmente koji apsorbiraju lipide ostavljajući površinu suhu na dodir i pružajući dugotrajan 12h učinak protiv sjaja.

  Eucerin SUN Body PR 04 web

  Za sprječavanje preuranjenog starenja kože, unutar Eucerin SUN linije kriju se proizvodi poput Eucerin Photoaging Control losiona SPF 50+ koji sprječava fotostarenje čija je formula obogaćena kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom kako bi vidljivo smanjio znakove starenja kože uzrokovanog suncem.

  Za kožu sklonu alergijama na sunce, formula za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom kod Eucerin kreme-gel za zaštitu kože osjetljive na sunce SPF 50 pomaže spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE (polimorfna erupcija svjetlosti).