SUPER-sastojci: pčelinji vosak, konoplja, breza...

  Neki od sastojaka ističu se aktivnim komponentama – među prvacima su pčelinji vosak, konoplja, bijela breza, božur, shea maslac, glikolna kiselina... Na našoj su strani: brinu se o hidrataciji, ujednačenom izgledu kože i efikasnoj regeneraciji. Upravo oni krase kozmetičke linije Burt's Bees, Herbal Therapy i Kiehl's.

   BBd LIP TB RplnshngLpBlmwPmgrntOil angle 1011

   

  Kiehl's Clearly CorrectiveTM Brightening and Smoothing Moisture Treatment u kombinaciji s komplementarnim sastojcima potiče učinkovitost glikolne kiseline te eliminira tri glavna uzročnika gubitka sjaja.    
  1. Glikolna kiselina potiče eksfolijaciju kože i poboljšava njezinu teksturu: potiče nježno odstranjivanje površinskih slojeva kože, čime se poboljšava refleksija te koža poprima blistaviji izgled. Pravilna eksfolijacija omogućuje bolje prodiranje seruma i ostalih preparata za njegu kože.
  2. Bijela breza i božur kao rješenje za dehidraciju: starenjem kože smanjuje se broj molekula koje vezuju vodu.
  3. Activated C smanjuje diskoloraciju: koža je starenjem sve izloženija negativnim vanjskim utjecajima, što dovodi do oksidacije i posljedično diskoloracije površinskog sloja. Ovaj je derivat vitamina C u potpunosti stabilan i ima brzo djelovanje - vraća zdravi sjaj te sprječava pojavu novih tamnih mrlja i diskoloraciju.
  Cijena: 50ml, 450 kn.

   BBd LIP TB RplnshngLpBlmwPmgrntOil angle 1011BBd LIP TB RplnshngLpBlmwPmgrntOil angle 1011

  Burt's Bess lip balm hrani i hidratizira usne, sadrži kokosovo i suncokretovo ulje te vitamin E.
  Koje su sve varijante?
  Balzam s pčelinjim voskom: vitamin E njeguje usne, ulje mente ima ugodan učinak.
  Balzam sa medom: med dubinski vlaži i umiruje kožu usana.
  Balzam s okusom šipka: ulje šipka koži vraća vlagu, ulje ricinusovih sjemenki daje sjaj.
  Balzam s okusom manga, te nova vanilija.
  Cijena: 36 kn, Muller

   

   

   BBd LIP TB RplnshngLpBlmwPmgrntOil angle 1011


  Herbal Therapy linija proizvoda s uljem konoplje sastoji se od prirodnih biljnih krema i kozmetike za osobnu njegu. Cannabis linija obuhvaća i regenerirajuću mast konoplje koja njeguje suhu i ispucalu kožu te hidratantnu kremu za lice koja regenerira, revitalizira i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja. Svi Herbal Therapy proizvodi visokokvalitetni su i potpuno sigurni, mogu ih koristiti djeca starija od 3 godine. Herbal Therapy asortiman je dostupan u Zagrebu, na adresi Jakova Gotovca bb te na službenoj web stranici herbal-therapy.com.hr.