SUPER_skin // Avène Cleanance A.H.A serum

  Već trideset godina Avène Cleanance proizvodi za njegu pomažu svim tipovima kože sklone nepravilnostima: koži sklonoj aknama ili koži s nesavršenostima - osjetljivoj koži. Sve za taj tip kože možete pronaći u ovoj učinkovitoj, visoko podnošljivoj liniji koju možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s medicinskim tretmanom.

  Sada je sve lakše jer je na naše tržište stigao dugo očekivani novitet Avène Cleanance A.H.A serum za eksfolijaciju Riječ je o serumu snažnog keratolitičkog učinka koji odčepljuje pore i smanjuje nepravilnosti. Ekskluzivni duo kiselina u serumu, koju čine mliječna i jantarna kiselina, pomaže smanjiti nepravilnosti, pore i ožiljke za poboljšanu teksturu kože u 10 dana.

   av cleanance sérum lifestyle cz 3282770390469 1

  Stiže i novitet - Avène Cleanance A.H.A serum za eksfolijaciju

  Eau Thermale Avène Serum za eksfolijaciju s patentiranim kiselinama dobivenim iz prirode 1,5 puta je učinkovitiji od salicilne kiseline, za vidljivo glađu teksturu kože nakon 10 dana korištenja. Nudeći nježan, ali učinkovit piling, Avène Cleanance A.H.A serum za eksfolijaciju za kožu s nepravilnostima uklanja mrtve stanice kože kako bi otkrio vidljivo glađi, svjetliji i jedinstveniji završni sloj.

  Ekskluzivni duo kiselina - mliječne (lactic acid) i jantarne (succinic acid) pomaže u ljuštenju kože, smanjujući pojavu mrlja, pora i ožiljaka. Mliječna kiselina pomaže izblijediti ožiljke i mrlje od akni, spriječiti oštećenja od pretjeranog izlaganja suncu te odčepiti začepljene pore. Najznačajniji benefit jantarne kiseline je da djeluje antibakterijski.

  av cleanance serum push banner 378x568

  Proizvod sadrži i glutaminsku kiselina koja može povećati elastičnost kože te ima učinak regulacije sebuma kako bi se smanjio neželjeni sjaj dajući matirajući učinak bez gubitka vlage kože.

  Uz to, njegova je formula obogaćena Avène termalnom izvorskom vodom koja omekšava, umiruje i vraća kožu u ravnotežu.

  av cleanance serum lp formule desktop 3282770390469

  Avène Cleanance A.H.A serum za eksfolijaciju je namijenjen osjetljivoj koži i testiran je na koži sklonoj aknama, te sadrži samo 10 sastojaka i 99 % sastojaka prirodnog podrijetla.

  Upute za uporabu: Izbjegavajte kontakt s očima. Nanesite serum prije primjene svakodnevne njege. Ograničite izlaganje suncu tijekom korištenja ovog proizvoda ili koristite zaštitu od sunca