SUPER skin // CLARINS ima novi TINTED OLEO SERUM, prvi tonirani serum

  Clarinsova inovacija za njegu kože, nadahnuta je jedinstvenim iskustvom u biljnim uljima. Formulirana s 98% prirodnih sastojaka i 80% formule za njegu kože, savršena je kombinacija besprijekornog tena i učinkovite njege kože.

  2023 Tinted Oleo Serum Still Life Square0

  Naš prvi tonirani serum za njegu kože kombinira jedinstvene mineralne pigmente sa snagom hranjivih suhih biljnih ulja: ulja lješnjaka i organskog ulja jojobe. Dodatak skvalana biljnog podrijetla pruža ugodu i osjetilnost, dok dodatak ceramida jača barijernu funkciju kože i štiti je od dehidracije. Njegova fluidna tekstura lako se nanosi i topi se u koži - objavio je Clarins.

  Tonirani Oleo Serum prikladan je za sve tipove kože, čak i za najsušu, a prilagođava se svim tonovima kože s 11 nijansi, od najsvjetlije do najtamnije.

  2023 Tinted Oleo Serum 02 Activated Packshot

  Formula sadrži 30% [TRI OLEO COMPLEX] sastavljenog od hranjivih suhih biljnih ulja i skvalana biljnog podrijetla za ugodu. Organska ulja jojobe i lješnjaka njeguju kožu i sprječavaju dehidraciju. Uz ovaj hranjivi koncentrat, zaštitni ceramidi pomažu u jačanju zaštitne funkcije kože.