SUPER_skin // Hyaluron-Filler je ANTI-age njega po mjeri svake generacije

  Eucerin ima liniju koja je namijenjena ženama svih dobi, ovisno o teksturi i tipu kože. Hijaluronska ima glavnu riječ jer hidratacija je ključ mladolike kože.

  Hyaluron-Filler
  Anti-age njega s trostrukim učinkom protiv starenja
  Želja za zdravom i lijepom kožom ne mijenja se vremenom. Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži jedinstvene preparate koji se mogu koristiti od prvog dana anti-age rutine pa kroz sve generacije. Jedinstvena Hyaluron-Filler njege s 3x Hyal-Effectom posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja. Hijaluronska kiselina ispunjava bore, antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži dok sastojak enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%.

  EUCERIN SPRING 22 1 web

  Hyaluron-Filler + Volume-Lift
  Anti-age njega za više volumena i sjaj
  S vremenom koža gubi volumen i čvrstoću zbog čega se vidljivo mijenjaju konture lica. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift njega suzbija ove znakove starenja. Jedinstvena formula klinički i dermatološki dokazano djeluje na specifične slojeve kože u kojima dolazi do gubitka volumena. Sastojak magnolol povećava broj stanica koje osiguravaju volumen, oligopeptidi obnavljanju kolagen, dok hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i vlaži.

  Hyaluron-Filler + Elasticity
  Poboljšava elastičnost i smanjuje duboke bore
  Kako koža stari gubi elastičnost, snagu i sjaj, a broj bora se povećava. Gubitak elastičnosti uz produbljivanje bora glavni je problem s kojim se susreću žene sa zrelom kožom. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njega s aktivnim sastojcima, prilagođenima zreloj koži, posebno je razvijena kako bi se suprotstavila tome. Formula koja kombinira visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu i arktin vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena.

   Glavni KV web