SUPER_SKIN_report // pojačana HIDRATACIJA u 7 fantastičnih tekstura

  Hidratacija nam je ovih dana super-potrebna, osjetimo večernje zatezanje kože čime nas podsjeća na dodatne napore koje čini pri visokim temperaturama, kako bi očuvala svoju ljepotu i sklad. Pomozimo joj inovativnim molekulama, formulama koje ulaze u dublje slojeve epiderme kako bi je sačuvale i pojačale vlagom... ali i usporile pojavu znakova starenja. A kosa? I ona zna izgledati prilično jadno.

   

   AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr
  Claire De Regge // ELLE-Turkey

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr

  Formula Eucerin AQUAporin ACTIVE njege sadrži glukoglicerol koji aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina, a znanstvenim ispitivanjima potvrđeno je da glukoglicerol može prodrijeti u dublje slojeve epiderme i potaknuti stvaranje novih akvaporina. Tako više vlage dospijeva iz stanice u stanicu sve do dubljih slojeva epiderme, a uz redovitu primjenu stalno se i dugotrajno poboljšava hidratacija kože.

  phytopllage2017

  Limitirano Phytoplage ulje za suhu i jako oštećenu kosu: Sadrži UV-filter, vosak masline koji hrani i hidratizira kosu, ekstrakt nevena i ružmarina koji je regeneriraju i daju mekoću te ricinusovo ulje za sjaj. Najbolji saveznik isušene kose, izmučene suncem, morem, solju i klorom. Cijena: 123,95 kn, Farmacia

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica crAQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr

  La Roche-Posay HYDRAPHASE INTENSE njega je intenzivna rehidrantna njega s dugotrajnom učinkovitošću. Krakterizira je tehnologija staničnih veza koja jača epidermalnu koheziju koja omogućuje dugotrajnu hidrataciju. Namijenjena je dehidriranoj, mješovitoj i osjetljivoj koži jer zbog svoje obnavljajuće formule pospješuje intenzivnu rehidrataciju kože jača staničnu koheziju kojom koža dulje zadržava vodu.

   

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr

  Lierac Sunific balzam nakon sunčanja - ekstrakt kore Mimose tenuiflore obnavlja i potiče zacjeljivanje, a hidratantni sastojci omekšavaju, hidratiziraju i osvježavaju. Idealan za lice i tijelo. Cijena 125 ml, 200 kn

   

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr
  Isabeli Fontana // Twinset Swimwear

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr

  MURAD Hydro-Dynamic Ultimate Moisture (50 ml): Najnovija generacija anti-aging kreme s intenzivnom hidratacijom ujedno obnavlja kolagen. Krema za suhu kožu 8 sati zadržava potrebnu hidrataciju: za to su zadužena ulja suncokreta, avokada i masline. Collagen Support Complex obnavlja kolagen. Cijena: 593 kn, murad.com.hr

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr

  Algologie kozmetika nastala je prije 25 godina na moru, iz mora, a laboratoriji se nalaze u jedinstvenom biološkom okruženju, u Francuskoj, u sjevernoj Bretanji - SILLON DE TALBERT. Zemljopisno čudo koje je dom 800 vrsti algi i morskih biljaka, na spoju toplih voda golfske struje i sjevernih mora, izdržava i najsurovije uvjete. Na lijevoj strani na zemlji i pijesku, more oslobađa svoju okrepljujući snagu. Na desnoj strani, ukroćena barijerom dine, površina udomljuje mjesto gdje polako rastu jedne od najvećih svjetskih rezervi algi i morskih biljaka. ALGO 4 - ekskluzivni kompleks koji se sastoji od 4 aktivna sastojka dobivena iz mikrorganizama biljaka odabranih zbog svoje sposobnosti da nadomjeste vitalne potrebe 4 osnovne stanice kože.

   

  AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica cr
  Foto: pharmacy to go // FARMACIA


  Termalna voda djeluje umirujuće, anti-iritacijski i protuupalno, a namijenjena je svim tipovima osjetljive kože. Ne samo da je možemo koristiti kroz cijeli dan, i nositi u torbici pošto dolazi i u manjim militražama, već je dobro imati je u ladici na poslu, kod kuće u kupaonici… Naime, njezina je uporaba svestrana, kad je našpricamo na lice, nema straha da će naškoditi šminki, već će je samo malo osvježiti, jer ima magličasti difuzor. Ugodu stvara i sprejanjem po vratu, ili čak po nogama, kad ste dugo u gradu, a sunce prži. Termalna je voda dobra i za dječju kožu, osvježit će je i ublažit crvenilo, te trenutno ublažiti osjetljivost kože.