SUPER SPF KREMA ZA KLINCE // Sensitive Protect Kids Gel-krema za zaštitu dječje kože od sunca SPF50+

  Niske razine pigmentacije u koži beba dodatno pogoršavaju osjetljivost, a koža male djece prepuštena samo vlastitoj prirodnoj zaštiti može početi dobivati opekline već nakon manje od pet minuta pod intenzivnim podnevnim suncem.

  ECN SUN Kids PR WEB vizuali 02 2306

  Istraživanja pokazuju da opekline od sunca u djetinjstvu mogu udvostručiti rizik od karcinoma kože. Stoga je redovito nanošenje kreme za sunčanje posebno prilagođene njihovim potrebama od ključne važnosti za zaštitu i zdravlje dječje kože.

  Eucerin Sensitive Protect Kids Gel-krema za zaštitu dječje kože od sunca SPF50+ posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu i osjetljivu dječju kožu i pružila učinkovitu zaštitu. Ultra lagana, ekstra vodootporna krema za sunčanje lako se nanosi, vrlo brzo upija i ne ostavlja tragove. Pijesak se ne lijepi za kožu zahvaljujući učinku protiv pijeska.

  ECN SUN Kids PR WEB vizuali 04 2306

  Kombinacija aktivnih sastojaka smanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože izazvanog UV zračenjem i pomaže u obnavljanju kože oštećene djelovanjem sunca Eucerin njega uključuje naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre te prirodni antioksidans lichochalcon A koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dokazano poboljšava prirodni proces obnove DNK u koži koja je oštećena UV svjetlošću.