VaGel, pomoćnik zdravlja svake žene // za vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stjenkama

  Za razliku od zapadnjačke kulture, koja hoda potpuno nesvjesna važnosti mišića zdjelice, kod azijskih kultura zdjelica je stup ženskog zdravlja. Kompleks mišića koji drži reprodukcijske organe, organe probave, drži mjehur na svom mjestu, ali čini i kralježnicu zdravom.

  Snaga prirode, tisućljetno istočnjačko iskustvo i tradicija te zapadnjački spoj prirodnih sastojaka i znanja u proizvodnji kozmetičkih proizvoda, pretočeni su u liniju novih, visoko funkcionalnih, inovativnih proizvoda DermaWise. Osnovna linija proizvoda usmjerena je na probleme s kojima se suočava sve više osoba, a o kojima se nerado priča. Nakon višegodišnjeg istraživanja, sa svojim timom, VaGel je osmislila i proizvela poduzetnica Dubravka Mandić iz Osijeka.

  thumbnail DSC 4099 cr

  Pravovaljano vlaženje (lubrikacija) je nužna za unutarnju njegu. Vaginalna sredina izrazito je kisela, a narušavanje pH-vrijednosti uzrokuje promjenu biološke ravnoteže te dolazi do nerazmjerna rasta bakterijskih i gljivičnih uzročnika. Ne moramo pojašnjavati što se sve događa u tom slučaju budući da se svaka od nas barem jednom suočila s problemima pojačanog iscjetka promjenom mirisa ili crvenila, svrbeža, ali i boli prilikom odnosa, ili mokrenja.

  VaGel je gel namijenjen ženama za održavanje, ali i vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama. Idealan je za žene koje su izgubile elasticitet i tonus vaginalnih stijenki uslijed porođaja, starenja, operativnih zahvata i menopauze, ispitan je pod nadzorom ginekologa. Redovitim korištenjem poboljšat će osjetljivost i intimno zadovoljstvo, te će potaknuti toliko važno prirodno vlaženje.

  Mnoge mlađe žene osjetit će neposredne učinke odmah nakon prve primjene gela, a gel će osobito olakšati život ženama s vaginalnim problemima kao što su: suhoća rodnice, nedostatak elastičnosti i opuštenost vaginalnih stjenki.

  dubravka mandic