VICHY na bijelom partyju predstavio ANTI-AGEING SUPERSTAR // LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM

  Volim dress-code, pokazuješ respekt domaćinu, lijepo se urediš, potrudiš se, svi su elegantni i nasmijani. Jer, atmosfera je važna. Prava milina - takav je doživljaj bio i na sinoćnjem Vichy eventu u Zonaru.

  Predstavljen je najnoviji proizvod u Liftactiv liniji koji je namijenjen zaglađivanju dubokih i vidljivih bora i koji utječe na sve ostale znakove starenja kože, Liftactiv Retinol Specialist Serum. Mjesto događanja - atraktivan zagrebački hotel Zonar.

  Atmosfera

  Serum je obogaćen vrhunskim kompleksom protiv starenja kože i ciljano uklanja sve vrste bora, pa i one najdublje, pospješuje obnovu stanica, vraća koži gustoću i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Koža je zaglađenija, blistava i obnovljena. Retinol Guard tehnologija omogućava sigurnu i duboku isporuku najsnažnijeg oblika čistog retinola u kožu.

  Na eventu je organiziran i ''speed-dating'' između liječnica i  skinfluencerica, na kojem su liječnice podijelile svoje znanje - kako o samom Liftactiv Retinol Specialist serumu, načinu korištenja, odgovarajućem protokolu, tendovima i mitovima, tako i o njezi kože općenito, a sudionice su s njima zauzvrat podijelile najnovije tendove digitalnog marketinga i komunikacije na društvenim mrežama.

  dr. Sanja Poduje dr. Zeljana Bolanca dr. Nevia Delalle dr. Jelena Mestrovic Stefekov i dr. Jelena Jakic Petrovic

  dr. Sanja Poduje, dr. Željana Bolanča, dr. Nevia Delalle, dr. Jelena Meštrović Stefekov i dr. Jelena Jakić Petrović

  Elegantno druženje za kraj ljeta, na kojem su uzvanice zablistale u bijelim outfitima, moderirala je Korana Gvodzić, ujedno i ambasadorica
  branda.

  direktorica branda Nika Tomic 1

  direktorica branda - Nika Tomić

  "Izuzetno sam sretna što sam dio ovakve kampanje i što sam imala priliku biti na ovom posebnom eventu gdje sam iz prve ruke dobila sve željene informacije o retinolu iz usta renomiranih doktorica dermatologije. Količina članka o retinolu na internetu stvorila je već neki šum informacija tako da mi je ova komunikacija s doktoricama otklonila sve sumnje. Kako Liftactiv Collagen Specialist kremu koristim vec duže vrijeme jako mi se sviđa što će moja rutina dobiti dodatnog saveznike u obliku retinol seruma" izjavila je Korana.

  Korana Gvozdic i dr. Zeljana Bolanca

  Korana Gvozdić i dr. Željana Bolanča

  Vichy je lansirao Liftactiv Retinol Specialist Serum kako bi upotpunio protokol za borbu protiv bora i znakova starenja kože, ali i optimizirao efikasnost retinola u kućnoj skincare rutini. Snažan spoj posebno odabranih aktivnih sastojaka u svom sastavu ima 0,2% čistog retinola obogaćenog probiotičkim frakcijama i biopeptitidama koji jačaju njegov anti-age učinak. U kombinaciji, probiotičke frakcije ublažavaju nuspojave retinola poput crvenila i iritacije koje se mogu javiti ako se retinol u rutinu ne uvodi postepeno ili se ne zaokruži sa SPF-om.

  VICHY PRiredba 1 of 118

  Ujedinjujući ga s probiotičkim frakcijama, Vichy je maksimizirao učinkovitost retinola čineći Liftactiv Retinol Specialist Serum prikladnim za korištenje i na najosjetljivijim tipovima kože. Učinkovitost Liftactiv Retinol Specialist Seruma ispitana je na jednoj od najdugotrajnijih kliničkih studija u trajanju od pet mjeseci, a rezultati su pokazali značajan napredak u ublažavanju svih znakova starenja kože: od smanjenja vidljivosti svih tipova bora, pa i onih najdubljih, do povećanja čvrstoće, punoće i glatkoće kože te ujednačavanja tena.[1] Osim učinkovitosti na ublažavanje znakova starenja kože, Liftactiv Retinol Specialist Serum izuzetno je jednostavan za korištenje, nema dodanih mirisa, silikona, a formula mu je 93% biorazgradiva. Njegova mliječna tekstura brzo se upija u kožu ne stvarajući masni osjećaj na koži.

  Više o samom retinolu rekla nam dermatologinja Dr. sc. Željana Bolanča. "Retinol je keratolitik koji uklanja mrtve stanice s kože, ujednačava i poboljšava teksturu kože, uklanja sitne bore i hiperpigmentacije, sprječava i smanjuje akne te čisti pore. S njegovim je uvođenjem uvijek potrebno započeti postepeno, a prilagodba kože na retinol ovisi o tipu kože, odnosno očuvanosti kožne barijere i koncentraciji retinola. U početku ga je primjenjivati 1-2x tjedno.

  dr. Jelena Jakic Petrovic i Ivana Miseric

  dr. Jelena Jakić Petrović i Ivana Mišerić

  Svaka dva tjedna se može povećati učestalost dok se ne postigne svakodnevna primjena. Retinol se uvijek koristi isključivo navečer, a
  može se primjenjivati svakodnevno, što znači i ljeti, pogotovo ako ga već dulje primjenjujete i ako je koža prošla proces prilagodbe. Uz
  njega je obavezna fotozaštita tijekom cijele godine. Retinol i SPF su ionako dva najbolja anti-aging sastojka'' objasnila je.

  Vichy tim Nika Tomic Sanja Bednjanec Svjetlana Arh Ilka Cerkez Sara Razum i Petra Mlakar Zorko

  Vichy tim

  Sve su uzvanice na poklon dobile Vichy protokol, kako bi upotpunile svoju rutinu u borbi protiv bora i ostalih znakova starenja kože;
  Liftactiv Retinol Serum za zaglađivanje dubokih bora koji se nanosi navečer, a za sljedeće jutro Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu s 3x više prokolagenih peptida[2] za 3x veću razinu kolagena u koži.[3] Ova njega preporučuje se ženama koje traže značajan anti-ageing učinak za ispravljanje svih znakova gubitka razine kolagena u koži.

  Uz kremu preporučuje se koristiti Capital Soleil UV Age Daily vodeni fluid protiv fotostarenja sa zaštitnim faktorom 50+, s klinički dokazanom korektivnom učinkovitošću na znakove fotostarenja, uključujući tamne mrlje i nedostatak popunjenosti.

  Eni Jurisic i Vjeko Kljucaric

  Nakon edukativnog ''speed-dating'' dijela, uzvanici su uživali uz glazbeni nastup Eni Jurišić i Vjeke Ključarića, a iznenađenje večeri bio je nastup mladog Lovre Jurage pobjednika posljednjeg izdanja showa Zvijezde pjevaju.