VICHY NEOVADIOL NJEGA U MENOPAUZI // formule s omega kiselinama, anti-age sastojcima, Proxylaneom i vitaminima

  S ranim znacima menopauze koji se najprije primijete na koži, godišnje se suoči oko 25 milijuna žena, a istraživanja pokazuju da će do kraja 2025. godine oko 1.2 milijarde njih biti u razdoblju nakon menopauze.

  SNJE0613

  Vichy je na Svjetski Dan menopauze organizirao stručni panel #MENOTALKS predstavio novu platformu i kampanju kojom želi osim predstavljanja ekspertize u obliku renovirane Neovadiol njege pružiti stručnu podršku ženama u menopauzi.

  Ivan BolančaTanja Vučković Marija KaštelanTončica Čeljuska Marina Šprem Goldštajn i Darija Vranešić Bender

  Ivan Bolanča,Tanja Vučković, Marija Kaštelan,Tončica Čeljuska, Marina Šprem Goldštajn i Darija Vranešić Bender

  Ulazak u menopauzu ne znači da se mora „stisnuti pauza“, naprotiv, to je vrijeme za prigrliti život dinamičnog duha. Menopauza označava novu fazu u životu žene, u kojoj dolazi do nove percepcije njezina tijela i ženstvenosti.

  Na Svjetski dan menopauze je poznata novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska na panelu u Esplanadi ugostila stručnjake koji su dali svoj doprinos #MENOTALKS platformi i panelu: prof. dr. sc. Marinu Šprem Goldštajn, dr. med., spec. ginekologije i porodništva, predsjednicu Hrvatskoga društva za menopauzu, prof. dr. sc. Dariju Vranešić Bender, kliničku nutricionistkinju, dermatologinju prof. dr. sc. Mariju Kaštelan dr. med, prof. dr. Ivana Bolanču, dr. med., spec. ginekologije i porodništva i Tanju Vučković, edukatora za Vichy.

  VICHY CREAM NEOVADIOL PERI MENOPAUSE DAY TEXTURE 1080x1080.jpg

  Kada pričamo o promjenama u menopauzi, vanjskom je svijetu možda najvidljivija promjena ona na koži, koja ubrzano stari. Nedostatak estrogena dovodi do smanjene sposobnosti zadržavanja vode te ovješenosti i osjetljivosti. Koža postaje suha, potkožno masno tkivo se spušta prema donjem dijelu čeljusti, a mišići lica opuštaju se. Usporava se sinteza kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. A posljedice su vidljive: koža je suha, tanja, gubi tonus i čvrstoću, a bore postaju izraženije, dok se povećava prisutnost staračkih pjega.

  Vichy Neovadiol Photo Model Pack Barbara 2387 RBV

  Vichy nakon dva desetljeća proučavanja promjena na koži zajedno s ginekolozima i dermatolozima predstavlja novitet – Neovadiol kreme za njegu kože u menopauzi.

  Vichy Neovadiol Photo Still Group Models 2 RBV

  Lagana krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj perimenopauze na kožu i poboljšati njezin izgled. Sadržava anti age sastojak Proxylane, ekstrakt sjemenki sene i hijaluronsku kiselinu. Koža je gušća i glađa, konture lica su preoblikovane, a čvrstoća i elastičnost poboljšane.

  Vichy Neovadiol Photo Model Susan 3010 RBV

  Dolazi u dvije varijante: Za normalnu do mješovitu te suhu kožu.

  Lagana osvježavajuća noćna njega koja trenutno osvježava kožu za 2,7 C* , a uz pomoć anti-age sastojka Proxylana, ekstrakta sjemena sene i LHA kiselina djeluje protiv gubitka gustoće i za oblikovanje kontura lica.

  Lagana krema za suhu kožu pomaže nadomjestiti utjecaj perimenopauze na kožu i poboljšati njezin izgled. Sadržava anti age sastojak Proxylane, ekstrakt sjemenki sene i hijaluronsku kiselinu. Koža je gušća i glađa, konture lica su preoblikovane, a čvrstoća i elastičnost poboljšane.

  VICHY CREAM NEOVADIOL PERI MENOPAUSE DAY CREAMPACKSHOTS05 1080x1080.jpg

  Dnevna hranjiva krema pomaže nadomjestiti utjecaj menopauze na izgled kože. Namijenjena vrlo suhoj, zreloj koži, a sastojci kao što su Proxylane, ekstrakt sjemena sene, vitamin B3 i Omega kiseline 3, 6, 9 učinkoviti su u svom djelovanju protiv bora, nadoknađuju gubitak lipida i učvršćuju kožu.

  Bogata, umirujuća noćna njega smanjuje utjecaj menopauze na kožu. Anti-age sastojak Proxylane, i kombinacija ekstrakta sjemena sene i Omega kiseline 3-6-9 nadoknađuje gubitak lipida, zaglađuje i vraća koži osjećaj ugode.

  Neovadiol, preporučena informativna cijena: 262,50 kn

  Vichy Neovadiol Peri Day Cream Phtoto Pack 087 RBV1