YSL ALL HOURS TEKUĆI PUDER // potpuno prekriva i do 24 sata, uz prirodan osjećaj lakoće

  YSL Beauty ima novi adut – puder All Hours koji ima ulogu potpunog prekrivanja.

  - Zahvaljujući formuli obogaćenoj hijaluronskom kiselinom koža je hidratizirana, meka i glatka na dodir te izgleda prirodno, dok puder istodobno pruža mogućnost potpunog prekrivanja. YSL beauty stručnjaci razvili su ultra tanku teksturu koja ne ostavlja osjećaja težine na koži te ju čini hidratiziranom, glatkom i mekom na dodir. All Hours omogućava prirodni izgled vaše kože te pruža prirodan i svjež mat završni sloj kad je najpotrebnije – javlja brend.

  All Hours 1

  Za dogradnju formule ALL HOURS pudera YSL beauty razvio je svoju prvu SKIN-FUSING tehnologiju koja pruža potpunu pokrivenost i maksimalnu ugodnost, bez osjećaja težine na koži. Mineralni pigmenti inkapsulirani su u tankoj formuli, formirajući strukturu nalik na tanku mrežicu koja je inspirirana teksturom kože kako bi se postigla potpuna pokrivenost. Pruža cjelodnevnu hidrataciju i svakodnevnu njegu kože. 

  All Hours tekući puder sada dolazi u 22 nijanse koje savršeno odgovaraju svakom tonu kože.

  Idealna paleta nijansi koja je napravljena zahvaljujući opsežnoj Global Beauty studiji s 3000 sudionika diljem svijeta. YSL beauty kreirao je protokol za kalibraciju nijanse koji je uključivao potrošače i vizažiste. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i spektrofotometru uspjeli su razviti algoritam koji je omogućio idealnu paletu nijansi All Hours pudera. Sada postoji savršeno odgovarajuća nijansa za svaki ton kože, od svijetloga do tamnoga i svega između.

  S bojom pudera koja izgleda kao da je svježe nanesena, koliko god da je nosite – to je nova era tehnologije tekućih pudera.

   All Hours 2