ZELENA ZNANOST // Nova Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema za REGENERACIJU KOŽE

  Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema sadrži snagu peptida dobivenih pomoću zelene znanosti. Dizajniramo i razvijamo svoje proizvode čineći održivost prioritetom, bez kompromisa za sigurnost i svojstva proizvoda – javlja Lancôme.

   

  lan skin Rénergie HPN 2023 launch still life RNG texture 11

  Nova Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema predstavlja novu formulu s peptidima dobro poznatih po svojoj ključnoj ulozi u regeneraciji kože.

  Budući da je većina peptida koji se koriste u kozmetičkim proizvodima sintetskog podrijetla i ograničena brojem, nijedan od njih danas ne može ponovno stvoriti učinkovitost peptida koji postoje u prirodi ili ljudskoj koži. Naš rekordni broj i raznolikost peptida formulirani su unutar naše Rénergie kreme: više od tri stotine vrsta peptida, tri stotine novih načina za postizanje još bolje regeneracije kože.

  LAN RNG HPN S1 2023 NM DUO HCF HPN INTER US

  Peptidi su sastavni dio života jer se sastoje od niza aminokiselina, a njihovo povezivanje stvara beskrajnu količinu kombinacija peptida od kojih svaki ima različite kapacitete. Poznato je da peptidi djeluju na sve slojeve kože: epidermu, dermo-epidermni spoj i dermu te su, stoga, najbolji saveznici vaše kože protiv vidljivih znakova starenja.

  lan skin Rénergie HPN 2023 launch still life duo HPN HCF 916

  Lancôme je identificirao tri biljke bogate proteinima: sjeme lana, lupin i grašak. Kako bismo izdvojili peptide zaključane unutar složene strukture ovih biljaka, koristili smo proces transformacije pomoću triju jednostavnih koraka. Prvo se sjemenke usitne u prah ili pastu. Zatim se smjesa hidrolizira kako bi se stvorili peptidi. Treći i posljednji korak sastoji se od pročišćavanja peptida kako bi se zadržali oni koji su nama zanimljivi.

  Od tisuća frakcija peptida identificirali smo više od tri stotine onih koji imaju regenerativnu snagu. Uspjeli smo identificirati više od tri stotine vrsta peptida povezanih s proteomom kože. Izdvojiti nekoliko vrsta peptida dobra je vijest, a izdvojiti njih tri stotine vrsta revolucionarno je.

   LAN RNG HPN S1 2023 RNG MULTI LIFT NUIT NM US