Username *
Password *
Remember Me

Opaka frajerica sa zalizanom kosom i ljutitim, u najmanju ruku ozbiljnom pogledom, gleda nas s fotografija za novi Interview magazin. Ma da li je to ona damica s velikim zelenim očima i kovrčama boje zalaska sunca?

open

Stvarno! Druži se sa sumnjivim momcima, nosi željezni choker a djeluje i nekako – futuristički. Ona je cyber cura, nova uloga dobro joj stoji. Kao i cool krojevi Balenciaga by Nicolas Ghesquière, Yves Saint Laurent, Lanvin, Christopher Kane, Haider Ackermann i Versace. Styling u svijetlu neona potpisuje Karl Templer, a iskusno oko pripada fotografu Mikaelu Janssonu.

Očito je da joj predivno stoje sve modne uloge – naime, Ema je u hitu "The amazing Spiderman" prava slatkica s visokim repom i urednim plavim šiškama (to joj je prirodna boja kose).

A kako će se snaći u elegantnim četrdesetima i pedesetima? Vidjet ćemo početkom sljedeće godine kad će "Gangster Squad", gdje joj društvo prave Sean Penn, Ryan Gosling i Josh Brolin, ugledati svjetlo dana. Tamo će uskočiti u satenske toalete u nijansama vatre i leda…

EmmaInterview00EmmaInterview02EmmaInterview03EmmaInterview04EmmaInterview05EmmaInterview07 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location