Username *
Password *
Remember Me

Britanski stil u svijetu mode uistinu je poseban. S jedne strane tu su fina klasična odijela, tweed, pletenine i prekrasne nijanse smeđe boje, a s druge: buntovan punk, zakovice, tajice, Vivienne Westwood i ostali talenti koji su promijenili taj neobičan modni sustav…

open

Dio tog stila savršeno opisuje trenutno jedna od najtraženijih svjetskih modela, Cara Delevingne. Njezin hladan izraz lica, blijeda put i melankoličan pogled obožavaju dizajneri s Otoka, a Christopher Bailey iz Burberryja s njom često surađuje na reklamnim projektima modnih i kozmetičkih kolekcija tog britanskog modnog carstva.
Nove fotografije Care Delevingne nastale su kroz objektiv Alisdaira McLellana, a u scenama se pojavljuje i model Tom Middlehurst. Stilistica Jane How za magazin Purple Fashion predstavila je pravi britanski chic: casual stil, neopterećeni make-up, stroge linije krojeva, zagasite nijanse oblačnog neba, toliko karakteristične za ulice Londona i Manchestera… Stil koji je potekao s jednog kišnog otoka polako je, ali sigurno, osvojio cijeli svijet.

13456781122111

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location