Username *
Password *
Remember Me

...simboliziraju nove, jesensko-zimske kolekcije Adidas by Stella McCartney i Porsche Design Sport, jučer predstavljene u dućanu u centru Zagreba. Radi se o jednostavnim i udobnim modelima za sport i slobodno vrijeme.

1111
Anica Kovač u novim kreacijama za jesen/zimu 2012/13

Zaštitna lica ovih kolekcija u Hrvatskoj su bračni par Kovač, bivša manekenka Anica i nogometaš Robert, koji i inače njeguju casual look, bave se sportom, te se brinu o dobrom izgledu i zdravom načinu života.  

Iako je marka Adidas već dulje vrijeme jedan od lidera na modno-sportskoj mapi svijeta, britanska dizajnerica, ljubiteljica organskog pamuka i svega što je prirodno, Stella McCartney, brandu je dala jednu sasvim posebnu notu. Njezine kolekcije za sportsku modnu kuću iznimno su udobne, nježnih nijansi i neobičnih, no vrlo praktičnih krojeva bez šavova.

Posebnost ove sezone je i tenisica za dečke Bounce:S² koja po prvi puta ima ugrađenu tehnologiju koja imitira amortizere, tako da na poseban način olakšava bavljenje sportom.
333333 cr

- Ova tehnologija imitira automobilski ovjes i okomito opterećenje za vrijeme trčanja pretvara u dodatnu snagu prema naprijed, uz 20% više amortizacije i 15% bolju elastičnost od klasičnih tenisica. Gornji dio tenisice napravljen je od jednodijelne mreže bez šavova, za udobnost i ventilaciju stopala. - . Upravo ovaj model priuštio je brandu Porsche Design Sport prestižnu Plus X nagradu za najinovativniji brend 2012. u kategoriji obuće.

 

333
Anica i Robert Kovač: udobno i sa stilom!

adidas
Ekipa na predstavljanju kolekcija, gdje se u ulozi voditelja (s)našao poznati stilist Borut Mihalić (drugi s desna)