Username *
Password *
Remember Me

Leća Terryja Richardsona, zabavnog fotografa u čijim je scenama obavezno prisutan i blic velikog intenziteta, "upecala" je za francuski Vogue legendarnu manekenku Anju u zavodničkim pozama, okrunjenu stilom koji nam stiže iz sedamdesetih.

anja-rubik-vogue-paris-2

Nekoliko godina prije nego što će svijet ući u osamdesete godine prošlog stoljeća, žene su postale dive sjajnih usana, velikih kovrči, odjevene u uske luksuzne krojeve koji su s lakoćom naglašavali njihovu siluetu. Očito je slavna Poljakinja Anja Rubik, koja je tijekom dugogodišnje i plodne karijere krasila brojne naslovnice i editorijale, savršena za tu ulogu. Terry se usput potrudio naglasiti sav njezin seksipil, uz raskošne modne dodatke poput zlatnog nakita, ali i mega-flakona popularnih parfema.

Anja je vladarica modnih pista već dugi niz sezona. Ljubimica je brojnih street-style fotografa jer ima osebujan modni stil, neopterećen trendovima, inovativan i zabavan. Prošle godine udala se za srpskog manekena Sašu Kneževića, a par živi u SAD-u.

anja-rubik-vogue-paris-1anja-rubik-vogue-paris-3anja-rubik-vogue-paris-4anja-rubik-vogue-paris-5anja-rubik-vogue-paris-6