Username *
Password *
Remember Me

Tridesetogodišnja Ruskinja pravi je kameleon – kaotične i kič elemente pretvorila je u zanimljiv stil s dozom humora!

4

Natalia Vodianova, ljepotica koja se ove godine našla na 3. mjestu Forbsove liste najbogatijih modela, nije slučajno stala pred kameru Maria Testina i osvanula na naslovnici i u fantastičnom editorijalu za prosinačko izdanje britanskog Voguea. Cura ima, naime, sto lica, mijenja uloge i skače kao velika.

Nataliu je stilizirala iznimno kreativna modna urednica Lucinda Chambers – tu nema čega nema. Cvijeće, pruge, točke, apstraktne šare, lude nijanse, plave obrve… (make-up / Val Garland), sve to simbolizira naš vrli svijet mode i ljepote u kojemu je sve dopušteno, pod uvjetom, naravno, da ste hrabri i kreativni.

Dok je na naslovnici „obična“, na fotografijama u magazinu Natalia stilski vrišti! Inovativni koncept funkcionira među elementima koji su sve samo ne jednobojni, sve samo ne klasični. Pa je tako Vodianova savršeno pokazala kako se odijeva u prosincu: u obzir dolaze isključivo kombinacije koje baš moraju biti pretjerane. Dakle, od sada vrijedi jedno pravilo – samo da nam ne bude dosadno!

ee2ee3ee5ee6ee8ee9dsadsadasd3rrrr