Username *
Password *
Remember Me

Manekenska senzacija, 16-godišnja Hrvatica sa adresom u Švicarskoj, snimila je još jedan u nizu fantastičnih editorijala: ovoga puta Valerija je osvanula u indijansko-kaubojskom stilu u magazinu Annabelle.

1293

Lijepa brineta, kojoj je prošlogodišnji skandal oko njezine dobi (Valerijini su agenti dizajnerima prijavili da ima 16, a ne 15 godina, radi čega se digla panika na njujorškom tjednu mode) samo pomogao u karijeri, pa su najednom svi znali tko je ona i kako izgleda, u samo godinu dana odradila je poslova koliko neke ne odrade u 5 godina. Njezina agentica u Hrvatskoj, Tihana Harapin-Zalepugin, jednoga je lijepog dana dobila poziv od Valerijine majke i ostalo je povijest. Sada su u njezinu lookbooku imena poput Tory Burch, Rodarte, Oscara de la Rente, Versacea, Dolce&Gabbane…

Krasi je klasična ljepota, pune usne i senzualan pogled, što su prepoznali mnogi dizajneri i vizažisti, tako da Valeriji nije trebalo mnogo vremena da osvoji tu prevrtljivu modnu scenu. 

Fotografije za magazin Annabelle napravila je Nadine Ottawa. Styling je odradila Daniella Gurtner, te pritom prezentirala uvijek cool i nosivi trend udobnih košulja, kože, krzna, traperica… Odjeću potpisuju Prada, Miu Miu, Valentino i ostali, a kosu i make-up Nikita Fischer.

annabelle1annabelle2annabelle3annabelle4annabelle5annabelle6annabelle7annabelle9annabelle10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location