Username *
Password *
Remember Me

I dok seciramo ovosezonske trendove, pokušavajući što više prilagoditi ih vlastitim stilskim eskapadama, lijepa Caroline (do)nosi resort kolekcije iz bliske nam budućnosti i pozdravlja nas s novih fotografija za Neiman Marcus.

1315

Brazilka sa adresom u New Yorku počastila nas je najljepšim stilskim vizijama za 2013. - očita je ultimativna ženstvenost i dizajnerska naklonost retro trendovima, no pod zajedničkim nazivnikom: luksuzna udobnost.

Caroline s lakoćom nosi apsolutno sve, i cool je kao osoba, kao što je prije par godina potvrdio poznati scout James Scully: - uvijek je puna energije i dobre volje, sa osmjehom na licu... - . Iako su trenutno u modi posebna lica, drugačija, originalna, činjenica je da za klasičnu ljepoticu poput Caroline pod svjetlima reflektora modnih pista mjesta uvijek ima.

Blijeda put, simpatične pjege, svijetla kosa i dinamične poze učinili su ovu 25-godišnju plavušu jednom od najpoznatijih modela današnjice. Taman je posebna da se istakne, a opet, dovoljno "obična" da predstavi brojne romantične retro stilove kojima ćemo se veseliti sljedeće godine... A to su, među ostalom, zakovice, boje pune pigmenata, lepršave tkanine, cvjetni uzorak na uskim krojevima i vrtoglavo visoke štikle s aplikacijama.

caroline-nm1caroline-nm2caroline-nm4caroline-nm5caroline-nm6caroline-nm7caroline-nm8caroline-nm9caroline-nm10caroline-nm11caroline-nm12caroline-nm13caroline-nm14caroline-nm15caroline-nm16caroline-nm17caroline-nm18