Username *
Password *
Remember Me

Sin slavnog fotografa Patricka Demarcheliera, Viktor, snimio je divne fotografije s modelom sezone – lijepom plavušom Sigrid Agren. No, u ovoj priči ona je dobila tamne obrve i svoj karakterističan, nježan izgled ostavila po strani. Nova Sigrid ima vrlo ozbiljan izraz lica, no i dalje pomalo romantičan, a sve je upakirano u arhitektonsko-futuristički izričaj.

1372

Styling koji potpisuje Anthony Unwin bazira se na kaputima, uskim hlačama i sjajnim modnim dodacima, a tu su i legendarne sunčane naočale odnosno vizir iz jesensko-zimske kolekcije Alexandra McQueena.

Svake sezone neki komadi uspiju se nametnuti kao vodeći, a jedan od njih ovoga puta upravo je taj vizir. Jednostavan je, no efektan. Bio je glavni detalj na predstavljanju kolekcije Sarah Burton za McQueen za jesensku sezonu i, očito, pun pogodak. Nakon toga se našao u brojnim svjetskim vodećim modnim magazinima kao smjernica za novu sezonu. To je inspiracija, zastupnik novog trenda. Društvu pod utjecajem nade u bolju budućnost koje je opsjednuto serijama o nadnaravno sposobnim likovima itekako se svidio vizir koji zastupa futurizam i neku novu ljepotu. Skriva pogled i otkriva moderne tehnologije koje u našim životima imaju sve veći utjecaj.

S nadom u bolju budućnost, donosimo vam divne fotografije na kojima Sigrid u cool krojevima ima odlučan stav i predstavlja ženu novog doba - lijepu i neustrašivu.

2134567911

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location