Username *
Password *
Remember Me

Kako se približavaju Božić i Nova godina, tako je sve manje glamuroznih editorijala, no, još uvijek se nađe neki fantastičan foto-prilog, poput novog iz talijanskog magazina Flare. Na ovim fotografijama apsolutno prekrasna platinasta plavuša Ginta Lapina nosi neke od najljepših kreacija ove sezone, te nas gleda ispod vrhunski našminkanog smokeyja.

3

Fotograf Matt Irwin uspješno je dočarao atmosferu dekadentnog partija na kojemu glavna junakinja Ginta nosi retro ženstvenost na način da svi poželimo ovoga trenutka zatvoriti svoje kompjutore, uskočiti u usku toaletu i pobjeći na neki tulum na kojemu svira old-school glazba i svi nose osmjeh na licu…

Pripreme za tulume su slatke, a još je slađe srediti se da izgledamo poput diva s velikih ekrana. Ginta je za to savršena – njezina blijeda put, bijela poput alabastera, u kombinaciji s kosom gotovo iste boje i krvavo crvenim usnama i manikurom, formula je koja će svaku prigodu učiniti posebnom!

Iako se čini da je sve manje prigoda na koje se sređujemo i odijevamo posebno, činjenica je da još uvijek postoje dani koje je lijepo začiniti malo glamuroznijim izgledom. Zato su Božić i Nova godina idealne prilike u kojima ćemo dati sve od sebe. Uživajte, trackajte se i istražujte svoj stil!

Baš kao što bi stilistica Ondine Azoulay (koja potpisuje styling na fotografijama) savjetovala – zaljubite se u retro detalje i usudite se nositi glamurozne haljine!

124511121322

23

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

FANTASTIČNE fotografije! Oduševljena!!!!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

slike, moda, šminka sve 5, ali ovaj ormarić...uh da mi je :DDD

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location