Username *
Password *
Remember Me

Luksuzna njujorška modna kuća lansirala je novu kampanju s prekrasnom Hilary Rhoda u glavnoj ulozi. Dvadesetpetogodišnja Amerikanka idealno je lice za trendove koje sugeriraju u kući Bergdorf Goodman, a čije police zauzimaju neki od najelegantnijih brandova na svijetu. Među njima su Jason Wu, Valentino, Akris, Chanel, Giorgio Armani, Bottega Veneta i Gucci, čije kreacije ujedno Hilary nosi na kampanji.

op

Fotografski dvojac Sean & Seng atraktivnu su brinetu pratili ulicama i krovovima New Yorka kako bi dočarali urbanu stranu nove elegancije. Moda je luksuzna, voli divne i skupocjene materijale, te je rezervirana za posebne trenutke, poruka je koju šalju ovim fotografijama. Naravno, stil je djelomično i pod utjecajem retro trendova, posebice pedesetih i šezdesetih, gdje je naglasak na ženstvenosti detalja i kroja.

hilary-rhoda-bergdorf-wmhilary-rhoda-bergdorf-wmns1-800x533hilary-rhoda-bergdorf-wmns1hilary-rhoda-bergdorf-wmns2hilary-rhoda-bergdorf-wmns3hilary-rhoda-bergdorf-wmns4hilary-rhoda-bergdorf-wmns5hilary-rhoda-bergdorf-wmns6hilary-rhoda-bergdorf-wmns8hilary-rhoda-bergdorf-wmns10hilary-rhoda-bergdorf-wmns11-800x533hilary-rhoda-bergdorf-wmns12hilary-rhoda-bergdorf-wmns13hilary-rhoda-bergdorf-wmns14hilary-rhoda-bergdorf-wmns15hilary-rhoda-bergdorf-wmns17hilary-rhoda-bergdorf-wmns18hilary-rhoda-bergdorf-wmns19hilary-rhoda-bergdorf-wmns20hilary-rhoda-bergdorf-wmns21hilary-rhoda-bergdorf-wmns22

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location