Barbara Palvin kao moderna Material Girl

    Iako je Madonna u posljednjih dvadesetak godina promijenila masu stylinga i transformacija, jedan je ipak najutjecajniji – njezin Material Girl legendarni look s korzetom, plavom kosom i tonom nakita s križevima neprestano se pojavljuje u editorijalima, a ovoga puta utjelovila ga je prekrasna Barbara Palvin.

    BarbaraPalvinMarieClaire6

    Barbaru stilisti vole vidjeti kao finu damu u ružičastom, jer ona je slatka "girl-next-door", no ovoga puta za talijanski Marie Claire slavna manekenka ušla je u mrežasti body i nakitila se srebrnim nakitom. Kosa je raskošna, izbijeljena, a kreacije u znaku crne boje i seksipila. Styling potpisuje Elisabetta Massari, a fotografiju Jacques Olivar. Na fotografijama možete vidjeti kreacije Balenciaga, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren Blue Label i svih ostalih koji su ove sezone naglasili i neodoljivi retro moment osamdesetih.

    BarbaraPalvinMarieClaire1BarbaraPalvinMarieClaire2BarbaraPalvinMarieClaire3BarbaraPalvinMarieClaire4BarbaraPalvinMarieClaire5BarbaraPalvinMarieClaire7BarbaraPalvinMarieClaire8BarbaraPalvinMarieClaire9BarbaraPalvinMarieClaire10BarbaraPalvinMarieClaire11BarbaraPalvinMarieClaire12