Username *
Password *
Remember Me

David Sims snimio je novi katalog za prestižnu francusku modnu kuću Hermès, s dugonogom Karlie u glavnoj ulozi. Na fotografijama je lijepa Amerikanka ulovljena u dinamičnim pozama, u kojima ti predivni legendarni svileni šalovi dobivaju pokazuju svu svoju ljepotu i gracioznost.

david-sims-hermes2

Naime, kompleksna izrada ovih slavnih šalova i njihov kultni status ne jenjavaju već desetljećima (prvi je predstavljen davne 1937. godine). Rade se od najfinije svile, ručno završavaju, a motivi su aplicirani ručno, ne printom. Svake godine lansiraju se dvije kolekcije marama, neki uzorci se ponavljaju, neki su novi, dok je motiv konja i dalje vrlo popularan i tražen. Statistike kažu da se tijekom blagdanskih dana po jedna Hermès marama proda svakih dvadeset sekundi! Obično je velika 90 x 90 cm i teži 65 grama.

Danas je to najpopularniji proizvod ove modne kuće i upravo iz tog razloga svilena marama ima počasno mjesto u njihovim kolekcijama svake sezone.

Styling na fotografijama radio je Beat Bolliger.

david-sims-hermes1david-sims-hermes3david-sims-hermes4david-sims-hermes5david-sims-hermes6david-sims-hermes7david-sims-hermes8david-sims-hermes9-786x1200david-sims-hermes10david-sims-hermes11david-sims-hermes12david-sims-hermes13

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Prekrasno! Jako mi se sviđaju uzorci!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location