Username *
Password *
Remember Me

To joj je valjda u genima – najmlađa kćerka manekenke Jerry Hall i pjevača Micka Jaggera nosi rokerski stil s notom glamura, njezin modni odabir su male kožne jakne i obične majice, koje "razbija" volanima i transparentnim materijalima. Ukrasi? Masa šarenih bedževa i narukvice u obliku lanaca.

op


Izvrsno joj pristaje taj crno-bijeli trend koji se ovo proljeće vinuo u modnu orbitu, radi čega ga i promovira u novom broju korejskog izdanja magazina Dazed&Confused. Osim crne i bijele, tu su sjaj srebra na odjeći i električna plava na noktima. Nosi crni smokey, zalizanu kosu, opuštenu i počešljanu na sredini. Modni urednik magazina Dazed&Confused za Giorgiu je odabrao kreacije s potpisom Balenciage, Alexander McQueen, Chanel, Viktor&Rolf i ostalih koji su ove sezone prepoznali snagu palete bez boje, te je naglasili glamuroznim krojevima s futurističkim štihom. Make-up je radio Makky P @ Streeters, a frizure Pasquale Ferrante @ Artlist NY. Lijepu je plavušu snimio japanski fotograf Nagi Sakai.

GeorgiaMayDazed1GeorgiaMayDazed2GeorgiaMayDazed3GeorgiaMayDazed4GeorgiaMayDazed5GeorgiaMayDazed6GeorgiaMayDazed7GeorgiaMayDazed9