Username *
Password *
Remember Me

I opet cvijeće, ali volimo ga svaki put. Sada je, pak, riječ o prekrasnoj crvenokosoj Karen Elson, manekenki i pjevačici poznatoj po aristokratsko blijedom tenu, koja je pred objektiv Alexija Lubormiskog stala u najljepšim pupastim kreacijama. Karen izgleda poput neke princeze, okružena laticama, neodoljivim nijansama i romantičnim krojevima. Koje potpisuju Prada, Alexander McQueen, Chanel i ostali. Foto-priča objavljena je u Harper's Bazaaru, a odjeću je odabrala modna urednica Leith Clark.

karen-elson-bazaar4


Set dizajn radio je Todd Wiggins, kosu je slagao Kevin Ryan, a za make-up, nježan kao i kreacije, zaslužan je Tyron Machhausen. Iako ovih dana gledamo more kreacija s cvjetnim motivima, oni nikako da dosade, uvijek je jednako lijepo gledati i nositi ih, te eksperimentirati s njima. Karen je pravi dokaz da cvjetni motivi odgovaraju svim tipovima žena, pa i crvenokosima, samo treba naći dobre nijanse. U top tri nalaze se: svijetlo i tamno ružičasta, te nježno tirkizna.

karen-elson-bazaar5karen-elson-bazaar2karen-elson-bazaar3karen-elson-bazaar6karen-elson-bazaar1karen-elson-bazaar7karen-elson-bazaar8

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location