Username *
Password *
Remember Me

Bistro zagrebačke Laube jučer je bio mjesto predstavljanja nove kolekcije ekskluzivnog nakita koji je bivša manekenka Lejla Filipović osmislila za Zlatarnu Križek. Radi se o prekrasnim komadima od bijelog i crvenog zlata, u kombinaciji s plavim i zelenim cirkonima. Inspiraciju za stvaranje kolekcije Lejla je pronašla u rodnom Dubrovniku i ljepotama mora. 

1


U izradi je korištena 3D tehnologija, ali nakon toga i tradicionalni filigran, prepoznatljiva metoda kojom je Zlatarna Križek već izrađivala replike starog dubrovačkog nakita. - Ova kolekcija omogućila mi je da pokažem maštovit i kreativan dio sebe. Sretna sam i uzbuđena što napokon mogu predstaviti nakit koji smo stvarali proteklih šest mjeseci - ponosno je izjavila Lejla.

lejlaLijepa Lejla pored "Nakita sa stavom" na jučerašnjoj promociji u Laubi


- Naš nakit spaja tradiciju i moderne tehnike, te smo ponosni na čak 80 godina iskustva, istaknuo je Viktor Križek, vlasnik nakitarske kuće koja je novu kolekciju napravila 3D tehnikom izrade. Nakit se prvo printa 3D printerom u vosku, uz pomoć čega se rade kalupi. Nakon što se naprave zlatni komadi, ručno se aplicira svaki pojedini ukras. -  Ovom promocijom potvrdili smo da je Lejla kao naše zaštitno lice odličan izbor jer je svojim entuzijazmom i svestranošću pokazala da je i više od zaštitnog lica - žena sa stavom koja zna što želi i ne boji se novih izazova. Jedan takav izazov definitivno je i dizajniranje nakita jer se radi o kompleksnom procesu kojeg smo zajedničkim znanjima i vještinama uspješno priveli kraju i sada možemo tržištu predstaviti kolekciju koja je na prvi pogled jednostavnog i čistog dizajna, a zahtjevne izrade -  zaključila je Milena Ćulibrk, voditeljica marketinga Zlatarne Križek.

 

2345789111213142223

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location