Username *
Password *
Remember Me

Prekrasni badići i još ljepša Isabeli zvijezde su nove kampanje za brazilsku modnu kuću Morena Rosa - na fotografijama visoka brineta nosi prekrasne krojeve sa zanimljivim motivima. Svi redom zastupaju pravu ljetnu priču koja u prvi plan stavlja raznolikost krojeva, ali i snagu boje. No, tu je, osim slatkih badića, i sjajan nakit, idealan za šepurenje na suncu.

isabeli-fontana-morena-rosa3


Najvažniji su, ako je suditi prema stylingu, veliki zlatni ringovi koji odgovaraju svim frizurama i bojama kose, jer naglašavaju preplanulu put i vole sunce, te ultra-moderno zlatno prstenje! Uz badiće, vidimo i niz tunika i ljetnih haljina koje savršeno pristaju uz šarene mikro krojeve i ležeran ljetni stil na plaži ili uz bazen. Materijali su transparentni, a linije ženstvene. Nova kampanja prava je sunčana priča kojoj slavna manekenka Isabeli Fontana daje dozu glamura.

isabeli-fontana-morena-rosa1isabeli-fontana-morena-rosa2isabeli-fontana-morena-rosa4isabeli-fontana-morena-rosa5isabeli-fontana-morena-rosa6isabeli-fontana-morena-rosa7isabeli-fontana-morena-rosa8isabeli-fontana-morena-rosa9isabeli-fontana-morena-rosa10isabeli-fontana-morena-rosa11isabeli-fontana-morena-rosa12isabeli-fontana-morena-rosa13isabeli-fontana-morena-rosa14isabeli-fontana-morena-rosa15isabeli-fontana-morena-rosa17isabeli-fontana-morena-rosa18isabeli-fontana-morena-rosa19isabeli-fontana-morena-rosa20isabeli-fontana-morena-rosa21 crisabeli-fontana-morena-rosa22isabeli-fontana-morena-rosa23

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

badići su fantastični!!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location