Username *
Password *
Remember Me

Poznata glumica na sinoćnjoj se promociji knjige „Fleur de sel“ i cd-a „Berači soli“ glumca i kantautora Nikše Kušelja, u zagrebačkom Velvetu, pojavila u atraktivnoj i minimalističkoj kombinaciji kožne jakne, crnih tajica i sandala, a lice je ukrasila jednostavnim nude look nijansama. Styling je nadogradila ljetnom pundžom, te nakit ostavila kod kuće. Malo je zahladilo, pa se kožna jakna opet vratila na ulice, a glumica Jelena Perčin jedna je od njezinih vjernih obožavateljica. 

 

JELEGlumica Jelena Perčin 

 

Na promociji se pojavila i poznata fotografkinja Mara Bratoš, odabravši za prigodu malu ružičastu haljinu koja je lijepo naglasila njezinu svijetlu put i kosu prošaranu svijetlim pramenovima. Sam autor, njezin kolega Nikša Kušelj, odjenuo je prigodnu navy majicu, te zapjevao uz pratnju sastava Visconti. - Album donosi atmosferu mediteranske glazbe i uvodi nas u svijet slikovitih asocijacija na ljetno kino, Dubrovačke ljetne igre, bose noge, nonu i klavir, akvarij, te brodove i luke. Kao rođeni Dubrovčanin Nikša nam dočarava atmosferu Grada kroz sjećanje na svoje djetinjstvo. Zbirka pjesama se sastoji od tri dijela: „Fleur de sel“ dotiče nesvjesno u nama, „Rijetki petci i zgužvani ponedjeljci“ čine pjesme o stvarnosti, filmu i kazalištu, dok „Festival-karneval-funeral“ otvara stvarnost i realitet oko nas - objavljeno je.
 
Nikša Kušelj poznati je hrvatski glumac. Značajnije uloge ostvario je u filmovima „Konjanik“ i „Generalov carski osmjeh“, te u seriji „Jesen stiže dunjo moja“. Kao član ansambla HNK u Zagrebu istaknuo se u predstavama „Prosjačka opera“, „Macbeth“ i „Konji ubijaju zar ne“. Pobjednik je HRT-ovog show-a „Zvijezde pjevaju“ 2008. godine. Knjiga „Fleur de sel“ i cd „Berači soli“ dostupni su na prodajnim mjestima Tisak i Tisak Media. 

 

MARENIKSAFotografkinja Mara Bratoš i domaćin večeri Nikša Kušelj

PJEVA
Nikša i sastav Visconti

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location