Username *
Password *
Remember Me

Kuc, kuc, kuc, lupa u drvo naš modni dizajner Ivica Klarić, jedan od onih koji tiho radi, sve je uspješniji i otvara nova radna mjesta. - Posla stvarno ima, za sada nas je četvero, a na jesen planiram, ako posla bude kao i sad, zaposliti još ljudi, pritom mislim na radnice Kamenskog - ponosan je Ivica, kojeg zasigurno znate jer njegova su muška odijela kod nas nezaobilazna, bilo da se radi o običnim poslovnim, ili pak finim večernjim i svadbenim prigodama.

 

1

Zaštitno lice Klarićeve kampanje za sezonu jesen-zima 2013/2014. je Vlaho Arbulić koji predstavlja poslovnu IK liniju, casual liniju i IK STUDIO young. Foto: Jelena Balić


Svi znamo nekoga tko je njegovo odijelo nosio na svadbu, ili ih odijeva svaki dan. Ivica je vrijedan lik koji prvenstveno poznaje kroj i detalje, no nije samo to bilo dovoljno za uspjeh. Naime, posljednjih deset godina, od kada službeno postoji njegov brend IK Studio, on je stalno u ateljeu, uči i razvija se. Ponosan je na odrađeno, no ne misli usporiti. - Na jesen ću predstaviti izložbu odnosno presjek mojih radova kroz svih deset godina - .

 

2

 


Tu ćete vidjeti više muške, no ženske odjeće. - Nekako sam se posljednjih godina spontano posvetio više muškoj modi, iako sam radio i ženske kolekcije - . Istina, prije nego se proslavio, naša je modna scena za momke bila oskudna, pomalo su ignorirani pa se Ivica ubacio kao naručen, a vrhunsko poznavanje oblikovanja tekstila dalo mu je vjetar u leđa… - Muški klijenti su vrlo jednostavni: traže funkcionalnu i prvenstveno udobnu odjeću. To su uglavnom mlađi poslovni muškarci koji najčešće traže slim-fit košulje, kapute i odijela - .

- Koristim uglavnom talijanske materijale, moji dobavljači stalno putuju i u svojim prodajnim prostorima na jednom mjestu nude najnovije kolekcije tkanina s raznih sajmova. Materijali su mi bitni ne samo radi kvalitete, već i zbog inspiracije. Baza od koje kreće moj dizajn je uvijek tkanina. Krojeve radim po engleskoj klasici i uniformama, odnosno vojna odjeća često je moja nit vodilja - .

Foto: Jelena Balić

 

3

 

4

 

5

 

6

 

Komentari (6)

This comment was minimized by the moderator on the site

odlične su mu kreacije. nadam se da će zaposliti tete iz kamenskog,da ne ostane samo na riječima

 
This comment was minimized by the moderator on the site

ak ce imat posla kao sto veli ziher bude... on je super lik...

 
This comment was minimized by the moderator on the site

vjerujem da će imati posla, kreacije su mu fantastične

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Odjela su odlicna i bravo za tete iz Kamenskog.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

zgodne obleke a za tete iz kamenskog svaka čast

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Jako je lijepo od njega što želi zaposliti radnice Kamenskog, a kreacije su mu stvarno divne i super naglašavaju mušku ljepotu svojom jednostavnošću-

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location