Username *
Password *
Remember Me

Ikona mode i slavna glumica Sarah Jessica Parker krasi novu naslovnicu američkog Harper's Bazaara, odjevena u haljinu Marca Jacobsa optočenu šljokicama. Drugi izbor pao je na divnu Gucci maxi kreaciju s perjem, mrežom i kristalima, kao stvorenu za zvijezdu koja utječe na modne trendove. Dugokosa plavuša u jednoj od kombinacija nosi i neodoljiv šešir s perjem Ellen Christine Couture, uz Chanel haljinu. Krasno joj stoji i pastelno ružičasta cocktail dress -  s potpisom jednog od njezinih dugogodišnjih favorita, Oscara de la Rente.

 

1

 

Jednostavna i preslatka, Sarah je u novom intervjuu za američki Harper's otkrila, među ostalom, kako voli suradnje. - Svi mi ponekad radimo s kompliciranim ljudima, no ja se dobro držim u takvim situacijama jer volim surađivati, znam slušati i volim učiti. Ne mislim da znam više od drugih - . Sarah trenutno radi na projektu zajedničke kolekcije s dizajnerom cipela Manolom Blahnikom, za čiji je uspjeh djelomično zaslužna: svi znamo povezanost manolica i njezine legendarne uloge Carrie iz serije Sex & The City. Nove fotografije potpisuje Terry Richardson.

 

3

 

 

4

 

2

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Iako osobno ne bih obukla ovu Guccijevu kreaciju na drugoj fotografiji, smatram da S.J.P. odlično izgleda u njoj te da savršeno odgovara njezinoj osobnosti.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

U svemu mi je preslatka!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location