Username *
Password *
Remember Me

Mentorica i sutkinja u slavnoj reality emisiji The Face, gdje se pojavljuje uz Karolinu Kurkovu i Naomi Campbell (u potrazi su za novom manekenskom zvijezdom), prekrasna Kanađanka Coco Rocha, jedna je od najboljih modnih kamelenona današnjice. Njezino posebno lice isticali su brojni bookeri kroz godine, još od kada je 2004. godine potpisala prvi ugovor s njujorškom agencijom Supreme. Od toga dana, njezina se karijera vinula u nebesa.

 

coco-rocha-images13

 

24-godišnja ljepotica do sada je krasila naslovnice magazina Vogue, Flare, Fashion, Numéro, W, Harper's Bazaar, Dazed & Confused, i-D , ali i kampanje za brendove Versace, Balenciaga, Chanel, D&G, Dior, Dolce & Gabbana, Lanvin, The Gap, Ports 1961, Tommy Hilfiger, Yves Saint Laurent, Esprit, Liz Claiborne, Calvin Klein, Nicole Farhi, DeBeers, Zac Posen… Ističe se po svojim neobičnim izrazima lica, a plesne je pokrete pokazala ovo ljeto u kampanji za Longchamp – tema spota su prekrasne torbe, aerodrom i pjesma You should be dancing, grupe Bee Gees. Bivša plesačica na ovom se polju snašla izvrsno...

Sada se pojavljuje u novom brojnu Madame Figaro ispred objektiva Richarda Ramosa i nosi nove jesenske stvari. Tu su Chanel, nezaobilazna Prada i Dolce & Gabbana. Kosu je radio Thanos Samaras, a make-up Claire Bayley. Coco je blijeda, izvrsno joj pristaju crveni ruževi i naglašene obrve. Kosa joj je nježno crvenkasta i tu se vidi njezino irsko porijeklo. Mnogi dizajneri i stilisti naglašavaju da je s njom lijepo raditi, da je kreativna i uvijek daje sve od sebe. No, i njezin je specifičan izgled ono čemu može zahvaliti na uspjehu – danas su u modi popularne cure koje imaju neku posebnu notu, a Coco je svakako u tom timu.

No, nikad je nećete vidjeti da pozira naga, s cigaretom ili s nekim religijskim amblemima: od malena je članica međunarodne vjerske zajednice Jehovini svjedoci i za sebe kaže da je prvo kršćanka a tek onda model. U jednom od ovogodišnjih intervjua izjavila je da još uvijek prakticira učenje „od vrata do vrata“ i obilazi potencijalne članove ove zajednice čiji je član… Zamislite da vam Coco Rocha pokuca na vrata!

 

 

coco-rocha-images12

 

 

coco-rocha-images1

coco-rocha-images2

coco-rocha-images3

 

coco-rocha-images4

coco-rocha-images5

coco-rocha-images6

coco-rocha-images7

coco-rocha-images8

coco-rocha-images9

coco-rocha-images10

coco-rocha-images11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location