Username *
Password *
Remember Me

Manekenski posao sve više, na nekim projektima, ima veze s glumom – modeli uskaču u razne uloge i, uz pomoć konkretnog stylinga i šminke, pretvaraju se u neke posebne stilske ikone koje onda evociraju razne filmove, scene, priče… Upravo to danas, ta sposobnost modela da se ponaša poput kameleona, izdvaja super manekenke od onih prosječnih. Jedna od posebnih je i Poljakinja Magdalena Frackowiak, vrhunski model svjetskog glasa koja uistinu može biti što god stilist poželi.

 

magdalena-frackowiak-model7

Najnoviji editorijal koji je snimila napravljen je za izvrstan magazin Numéro Tokyo, u kojemu se vidi sva raskoš njezinog talenta. Ona je hipi, dama, pankerica, balerina, disko diva… Apsolutno sve. U stvaranju njezinog vizualnog identiteta modna urednica Felipe Mendes poslužila se i kreacijama Gucci, Chanel i Celine, dok je kosu na brojne načine češljao Laurent Philippon. Fantastičan make-up potpisuje Morgane Martini.

 

magdalena-frackowiak-model1magdalena-frackowiak-model2magdalena-frackowiak-model3magdalena-frackowiak-model4magdalena-frackowiak-model5magdalena-frackowiak-model6magdalena-frackowiak-model7magdalena-frackowiak-model8magdalena-frackowiak-model9magdalena-frackowiak-model10magdalena-frackowiak-model11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location