Username *
Password *
Remember Me

On je slavni talijanski stilist kose, rođen 1964. godine, baš kao i kuća Kérastase. Ime mu je Luigi Murenu i kreativni je direktor za Couture Styling - naprednu liniju s novom generacijom mikro polimera koji u doticaju s vlaknom stvaraju iznimnu čvrstoću bez lijepljenja i taloženja. Popularni frizer, kojemu zvijezde tepaju s "koreograf kose", ponosi se dugogodišnjom karijerom i radom s najvećim svjetskim zvijezdama, ali i suradnjama s brojnim modnim magazinima. Među modelima s kojima često radi je i divna Kate Moss, ujedno lice Kérastase linije Couture Styling.

 

m11-beauty-kate-moss-kerastase

Modna legenda Kate Moss lice je nove linije


- Kao i svakom umjetniku, moj posao je pomicati granice - priča Luigi - kada govorimo o kosi, smatram da frizura svake žene odražava njeno raspoloženje i osobnost. Kosa je živuća materija, produžetak onog što žena jest. Trudim se uvijek to imati na umu. Inspiraciju nalazim u svemu: izložbama, knjigama, kazalištu, glazbi... Osjećam se kao spužva koja upija sve što oko mene vibrira - .

 

lik

Luigi Murenu


- Couture Styling linija je vrlo jednostavna za korištenje, te zbog vrlo laganih tekstura ne otežava rad frizera i čini mogućim svaki look kojeg poželite isprobati. Moji osobni favorite su Mousse Bouffante zbog glamuroznog efekta i trajnosti frizure koju pruža, te Lift Vertige za kojeg smatram da treba biti u svakoj kozmetičkoj torbici  - .

Tekstura proizvoda ove linije je vrlo lagana, te podsjeća više na serume nego na klasične gelove. Sadrži sastojke za njegu: anti-oksidante, vitamin E, i UV filtere za očuvanje boje, ali i citrusno-floralni miris kojeg je osmislio utjecajni parfumer Jean Jacques (Takasago).

 

kerastase-couture-styling-product

Foto: Kérastase Paris


LINIJA:
Forme Fatale
Krema za zaglađivanje i zaštitu kose prije feniranja.
CIJENA: 125 ml, 205 kn

Lift Vertige
Gel za postizanje volumena od korijena.
CIJENA: 75 ml, 190 kn

Mousse Bouffante
Pjena za volumen od korijena do vrhova.
CIJENA: 150 ml,  175 kn

kate

Powder Bluff
Šampon za suho pranje kose/ sprej za volumen.
CIJENA: 200 ml, 205 kn

Laque Couture
Fiksirajući lak za sjajni i zaglađeni izgled.
CIJENA: 300 ml, 175 kn

Sprey a porter
Teksturizirajući sprej za efekt razbarušene kose i nepravilne kovrče.  
CIJENA: 150 ml, 205 kn

GDJE KUPITI: U odabranim frizerskim salonima

Kerastase-Couture-Styling-Range

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location