Username *
Password *
Remember Me

Imate li psa? Obožavate li ta stvorenja koja nam se "uvuku pod kožu" zasigurno će vas zanimati nova knjiga poznate književnice Rujane Jeger. Naime, sinoć je u prekrasnom atriju Arheološkog muzeja autorica predstavila svoje novo djelo "Bez dlake na jeziku" (Ljevak) o tim veselim bićima koja čine sve što je u njihovoj moći da se apsolutno zaljubimo u njih. Tema njezinog novog literarnog ostvarenja su razne zgode i nezgode, provokacije i simpatične situacije u kojima se mogu naći svi oni koji su ikad voljeli nekog psa. Ili više njih.

 

IMG 3361Rujana Jeger i njezin ljubimac


"Bez dlake na jeziku" duhovita je i provokativna knjiga o odnosu psa i čovjeka, te problemima s kojima se oni međusobno suočavaju, obogaćena mnoštvom zabavnih i poučnih primjera iz autoričinog života s psima. Rujana doista govori "bez dlake na jeziku". Neke od tema nećete naći ni u standardnim priručnicima, što djelo čini posebnim, zabavnim, ali i praktičnim.

 

IMG 3390

O knjizi su govorili urednik izdavačke kuće Ljevak Kristijan Vujičić, glavna urednica tportal.hr Alemka Lisinski, prof.dr.sc. Boris Pirkić, a odabrane djelove iz knjige čitala je autorica


Kao dijete Rujana se panično bojala pasa. Nakon što je savladala taj strah, u njezin su život ušli što redom, što čoporativno; Mark, Poli, Kiki, Charlie, Chili, Liza i Joy. Književne reference stekla je kao autorica romana Darkroom te triju zbirki kolumni: Posve osobno, Opsjednuta i Hod po rubu. Kada ne piše ili čita, Rujana trčkara s psima po parkovima i nasadima grada Zagreba. Živi sa suprugom koji je za sada uspješno sprječava u tome od kuće napravi zoološki vrt.

 

IMG 3411

Brojni ljubitelji Rujaninog literarnog rada okupili su se sinoć u atriju Arheološkog muzeja. Kiša ih je pustila da uživaju u jesenskoj večeri... Sa psima, naravno, kojima je ulaz bio dozvoljen

 

IMG 3460

Tražio se autogram više...

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location