Username *
Password *
Remember Me

Poznata glumica Jelena Perčin uskočila je u usku kožu i preuzela ulogu lijepe buntovnice za kampanju Skin4Rebels, čije kreacije potpisuju dizajnerice Marine Jerant i Manuele Lovrenčić. Radi se o snažnom stilskom utjecaju punka i rock'n'rolla, kroz korištenje eko kože i crne boje, no tu su i note seksipila i ženstvenosti: tumače ih transparentne tkanine i veliki volani.

 

444 cr 

Kampanja je snimljena povodom skorašnjeg predstavljanja brenda Skin4Rebels na Cro-a-porteru, a potpisuje je fotografkinja Joanna Paciorek. Jelena izgleda drugačije nego inače: svoj je romantičan i klasičan stil na jedan dan zamijenila buntovnim i seksi izgledom.

- Koža u kolekciji simbolizira snagu, moć, odvažnost i nedostupnost, hladna vuna eleganciju, glamur i postojanost, muslin predstavlja lepršavost, fluidnost, prikrivenu dostupnost, dok til predstavlja seksepil i izazov – ističu autorice. Ovoga puta, Manuela i Marina u svoju su modnu priču ovoga puta uključile i dizajnericu nakita Ivanu Tol koja je osmislila nakit od plexiglasa inspiriran elementima futurizma (clean cut). Nakit zbog svoje hladne forme kolekciji daje dodatnu dinamiku. Frizure: studio Malea, make-up: Ivana Šabanović.

 

1235

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location