Username *
Password *
Remember Me

Glazbene dive Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov, te Predsjednik RH prof.dr.sc. Ivo Josipović pridružili su se akciji "Glazbom reci stop maltretiranju". Popularni zagrebački radio Antena Zagreb u suradnji s partnerima četvrtu godinu zaredom osvještavaju nas kako bismo poduzeli sve moguće mjere da se zaustavi svako maltretiranje među djecom.

 

222

 

- Upravo počinje četvrta godina kako provodimo ovu akciju. Zajedno sa slušateljima Antene i osobama iz društvenog života Hrvatske pokušavamo zaustaviti nasilje i pomoći da se ovaj problem riješi i zaustavi. Pozivam sve škole i školske bendove da se prijave i sudjeluju, te vlastitim primjerom potaknu vršnjake da zajedno promoviraju toleranciju! - izjavila je Katarina Sučić, direktorica programa Antene.  

 

 111Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov u društvu voditelja Antene Zagreb, Saše Lozara

 

Akcija je započela gostovanjem glazbenih diva Ivane i Martine u programu Antene, te podrškom Predsjednika Josipovića. Radnim danima, u iduća tri tjedna u programu Antene Zagreb, vlastita iskustva iz školskih dana ispričat će nam brojne glazbene i sportske zvijezde. - Nasilje u školama i društvu je veliko zlo kako za žrtve nasilja tako i za one koji se tako ponašaju, ne samo radi kazne nego i radi svih drugih posljedica. Bavljenje glazbom je nešto najljepše i doprinosi da odnosi među ljudima, među mladima budu dobri i usmjereni na nešto lijepo. Draga djeco, preporučam vam da uzmete neki instrument u ruke, zapjevate i obogatite svoje i živote bližnjih glazbom! - izjavio je Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović.

Svi školski bendovi pozvani su da prijave svoje glazbene uratke na Facebook stranici Antene Zagreb te sudjeluju u natječaju čiji će pobjednici nastupiti na velikom završnom koncertu koji će se održati 08. studenog 2013., a pobjednici će biti nagrađeni glazbenim instrumentima.

- Kada u djeci probudimo duh kreativnosti tada oni pronađu kanale kroz koje mogu ispoljiti i svoje dobre i loše trenutke. Na taj ćemo način ispuniti njihovo vrijeme obavezama koje vole i učiniti ih sretnijima. Glazba je sastavni dio svačijeg života direktno ili indirektno stoga mislim da je dobro sredstvo za borbu protiv nasilja - izjavila je glazbenica Ivana Husar Mlinac.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location