David Bowie za Louis Vuitton

  Pjevačka legenda pojavit će se u kampanji za prestižu kuću koja u posljednje vrijeme prolazi kroz neke promjene: nakon odlaska Marca Jacobsa čelnici kuće okreću se još intenzivnije tržištu luksuza, pa je David Bowie odličan izbor, uz Arizonu Muse koja će također biti lice kampanje. Iako je David pjevački idol diljem svijeta, on je ujedno na neki način samozatajan - kroz desetljeća taj glazbeni fenomen mijenja imidž, no uvijek ostaje dosljedan sebi i istinski poseban.

   

  david-bowie-louis-vuitton

   

  U filmu koji će pratiti kampanju "L’Invitation au Voyage" David će pjevati za Arizonu Muse koja se u kadar spušta u balonu, a sve skupa snimljeno je u Veneciji, na slavnom trgu San Marco. Morate priznati, to je romantično okruženje kao stvoreno za kampanju koja će zasigurno privući mnogo pažnje, i to ne samo starih i novih klijenata kuće Louis Vuitton, već i ostatka svijeta koji sanjari o njihovim torbama i drugim glamuroznim kreacijama.

  - Tema filma je putovanje kroz vrijeme i proživljavanje onog posebnog trenutka koji se pamti za cijeli život - izjavio je Frederic Winckler iz tvrtke Louis Vuitton. Da, bit će to krasna priča o uspomenama koje nas čine sretnima, a to je ono u čemu se apsolutno svi možemo naći i prepoznati… Kampanja kreće oko 7. studenog.

   

  LVMuse