Username *
Password *
Remember Me

Posebna je sada, posebna je bila i onda. Mladu Kate Moss snimio je fotograf David Ross, a te su fotografije su nedavno predstavljene na londonskoj izložbi "Kate Moss: Roll 1" u Galeriji Lawrence Alkin. U crno-bijeloj su tehnici, jednostavne, te izgledaju kao standardne fotografije modela na početku karijere, što je mlada Kate u ono vrijeme i bila.

 

kate moss 2

 

Tada je u trendu bila raskošna i ženstvena ljepota, poput one Cindy Crawford, no Kate je bila drugačija, sitnije građe i nestandardno lijepa. No, upravo zato, u svijet manekenstva unijela je neke promjene, pa je već do polovice devedesetih bila na reklamama za brendove poput Calvina Kleina. Grunge joj je stilski odgovarao: nakon glamuroznih osamdesetih, primat na sceni je preuzeo buntovan i šlampav stil u koji se Kate smjestila savršeno. Od onda njezin je put fascinantan, karijera joj ima mrlje, no sve je to lijepa Engleskinja riješila bez problema. Danas je kraljica modne scene, iako nosi jednu auru hladnoće i bezbrižnosti. Ne nosi klasičnu ljepotu, ali ima ono nešto, drugačija je i uistinu posebna. Go, Kate!

Foto: David Ross, Vogue

 

kate moss 1kate moss 2kate moss 3kate moss 4kate moss 8kate moss 9

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nikad mi nije bila posebno lijepa, ali moram priznati da ima stvarno posebno lice kao stvoreno za razne transformacije. Možda je to razlog što vlada modnom scenom toliko dugo.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location