Username *
Password *
Remember Me

A krenule su s noktima: trendovi u manikurama sve su zabavniji, pa naši prsti mogu izgledati i poput božićnog drvca! No, za početak, voditeljica Ines Preindl, te pjevačice Indira Vladić i Ivana Ranilović Vrdoljak-Vanna krenule su s nečim jednostavnijim. Sve tri skoknule su do studija M-art i izabrale transferne folije kao glavni element njihovih novih manikura: Ines nosi srebro i mašnu, Indira crno i zlatno, a Vanna klasičnu crvenu. Uređeni nokti njima su prioritet pa su se tako bez razmišljanja prepustile majstorici nail-arta, Martini Butorac.inesInes nosi sivi polutrajni lak i srebrnu transfernu foliju. - Meni su nokti nezamjenjivi modni dodatak. Ovakav metalni efekt, s mašnicom na vrhu nokta pravi je poklon za mene! - .- Transferne folije trenutno su jako tražene, a u kombinaciji s polutrajnim lakovima mogu se postići glamurozni efekti na noktima. To je poželjno u ovo blagdansko vrijeme koje je pred nama. Cijena je vrlo pristupačna, samo 5 kn po noktu - izjavila je Martina Butorac koja naglašava da su mogućnosti neograničene, a uzorci i boje prilagođavaju se stilu klijentice. Transferne folije i polutrajni lakovi jednako se učinkovito nanose na prirodne, gelirane i umjetne nokte. Na vama je da odaberete boju, uzorak, kamenčiće u boji i prepustite se mašti stručnjaka.

indira
Indira je odabrala crni gel u boji i zlatne trake koje daju svečani izgled noktima. – Ovako ukrašene nokte volim nositi privatno, ali za nastupe trebam nešto luđe! Zato su zlatne transferne folije moj odabir za doček Nove Godine! – otkrila je Indira.vanna

Vanna se ipak odlučila za klasiku. Crveni polutrajni lak koji ne izlazi iz mode i uvijek je dobar izbor. - Crvena boja je boja nadolazećih blagdana! Ovakvi nokti dovoljno su upadljivi sami po sebi, zar ne?! - naglasila je Vanna.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location