Username *
Password *
Remember Me

Nakon što je prvi nastup rasprodan točno mjesec dana prije održavanja, dodan je još jedan koncert Josipe Lisac u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. U petak, 13. prosinca Josipa će po drugi put toga tjedna izaći na pozornicu Lisinskog i podsjetiti publiku na jedan od najvećih albuma u povijesti naše diskografije.

 

dnevnik

 

Legendarni zagrebački Lisinski, bez dvojbe koncertni prostor koji senzibilitetom najviše odgovara Josipi Lisac, ugostit će našu najveću glazbenu divu na dva samostalna koncerta nakon punih 12 godina. Naime, od 2001. godine Josipa nije održala samostalan koncert u tom prostoru, a okrugla obljetnica "Dnevnika jedne ljubavi" i veliki datum prisjećanja na Karla Metikoša sjajna su prilika za ponovne susrete.

S obzirom na to da je prvi koncert, 10. prosinca, rasprodan mjesec dana uoči održavanja, zbog ogromnog interesa publike i pritiska medija, dodan je novi datum, a ulaznice za ovaj drugi koncert (120, 150 i 170 kn) u prodaju kreću već od sutra, 21. studenog na blagajni dvorane i na www.lisinski.hr.

 

josipa

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location