Username *
Password *
Remember Me

Legendarni mjuzikl koji je na noge podigao desetke tisuća gledatelja, glumačkim i glazbenim zvijezdama Mariju Valentiću, Bojanu Jambrošiću i drugima u glavnoj ulozi pridružuje se glazbenica Maja Šuput. Premijerna izvedba treće sezone uspješnice Footloose očekuje nas 18. prosinca od 19.30 sati u KC Dražen Petrović. - Oduvijek sam imala želju okušati se u glumi, to je bio moj dugogodišnji san koji se sada ostvario. Ovo je za mene prekrasan božićni poklon zato ću se potruditi da opravdam sva očekivanja i stanem bok uz bok talentiranoj glumačkoj postavi sa kojom sam dobila priliku glumiti – uzbuđeno je izjavila glazbenica Maja Šuput.

 

footloose-movie-2011-19

 

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili desetke tisuća gledatelja te uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla zajamčili pravi brodvejski doživljaj.

„Nisam mogao dočekati da Footloose opet zaigra, jer uistinu uživam glumeći u ovoj predstavi. U ovo depresivno vrijeme Footloose je predstava koja donosi dašak smijeha i sreće te se nadam da će pubika to prepoznati i još jednu godinu zaredom, pridružiti se pozitivnoj energiji naše ekipe.“ – izjavio je glumac i sportski trener Mario Valentić.

Svi oni koji do sada nisu pogledali ovaj glazbeni i plesni spektakl, imat će priliku već za nešto manje od mjesec dana. Sjajna glumačka postava, nezaboravna tematika i vrhunska scenografija čekaju Vas raširenih ruku stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravan provod!


ekipaKoreograf Igor Barberić i ekipa: Maja Šuput, Bojan Jambrošić, Mario Valentić...

 

Ulaznice za premijernu izvedbu nove sezone, 18. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h).

 

majaKaubojka Maja pripremila se za scenu...

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location