Username *
Password *
Remember Me

Operna diva Sandra Bagarić okrunila je vrh 12 metara visokog drvca izgrađenog od PET ambalaže uz pratnju zbora mališana dječjeg vrtića Malešnica iz Zagreba, jučer ispred zagrebačkog Arena Centra. Poseban je to projekt ove shopping destinacije u sklopu velike humanitarne akcije ’Kutija dobrih namjera’ u kojoj su građani donirali PET boce i tako pomogli prikupljanju novčanih sredstava za Udrugu Dora koja brine o djeci i mladima.

 

open-sandrabor


- Ove godine, umjesto skupih poklona i ukrasa pokrenuli smo eko-humanitarnu akciju kojoj se odazvao veliki broj posjetitelja i partnera Arena Centra. Pokazali smo da mislimo na zajednicu i vjerujemo da ćemo usrećiti štićenike udruge Dore. Akcija će trajati do kraja godine, a ja vas još jednom pozivam na sudjelovanje, jer i s praznom bocom možete učiniti puno! Želim svima mir i dobro u vrijeme nadolazećih blagdana - poručio je Mike Pugh, direktor Arena  Centra.

 

bor


U sklopu Adventa u Areni ovom je prilikom otvoreno i klizalište sa školom klizanja, te kućice s ugostiteljskom ponudom u kojima sve posjetitelje očekuju kuhano vino, kobasice, vruća čokolada i čaj.
Tijekom prosinca Arena Centar priređuje bogat program za djecu i odrasle: Sveti Nikola na ledu, dolazak Djeda Božićnjaka, nastup dječjih zborova sa prigodnim programom božićnih pjesama, Jazz i zabavni glazbeni program.

Radno vrijeme Arena Centra od ponedjeljka 2. prosinca do kraja godine:
Od ponedjeljka do četvrtka od 10,00 do 22,00 sata
Od petka do subote od 09,00 do 22,00 sata


Na 20., 21., 22., 27., 28 i 29. prosinca radno vrijeme je od 09,00 do ponoći.

Klizalište će biti otvoreno sve do 7.01.2014., svaki dan od 10 do 22 sata. Cijena ulaznice od 20 kuna + 10 kuna najam klizaljki.

 

cure

Veselo adventsko društvo: Sandra Bagarić, pjevačice Maja Šuput i Indira Vladić, te voditeljica večeri Ines Preindl

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location