Username *
Password *
Remember Me

- Mislim da mladi ljudi, uz našu pomoć, uistinu imaju moć promijeniti svoj život. Čast mi je što se mogu pridružiti UNICEF-u kao ambasadorica dobre volje. Zalagat ću se i raditi sve što je u mojoj moći kako bih pomagala djeci i mladima koji dolaze iz različitih sredina, a žele isto: svjetliju budućnost – ponosno je izjavila slavna pjevačica Katy Perry koja je u sklopu UNICEF-ove misije ove godine posjetila Madagaskar, jednu od najsiromašnijih zemalja svijeta i tako skrenula pozornost na potrebe djece u toj zemlji.

 

Katy Perry Madagascar


 - Katy Perry je već prvakinja u nastojanjima za pomoć djeci. Veselimo se što ćemo njenu “riku” čuti diljem svijeta u ime djece i UNICEF-a. Oduševljeni smo što nam se Katy pridružila kao nova ambasadorica dobre volje i što ćemo njen izuzetan glas upotrijebiti da bi se glasovi djece i mladih diljem svijeta još glasnije čuli - rekao je Anthony Lake izvršni direktor UNICEF-a, aludirajući na jedan od njenih posljednjih hitova - “Roar”.

 

katy perry5

 

Kao UNICEF-a ambasadorica dobre volje, Katy će raditi na uključivanju mladih kako bi progovorili o pitanjima za koja vjeruju da su najvažnija u njihovim životima te će ih izravno pridobiti za rješavanje njihovih najvećih izazova. Katy će se na terenu fokusirati i na djecu i adolescente koji su najranjiviji, uključujući i one koji žive u teškom siromaštvu, djecu pogođenu nasiljem, izloženu zlostavljanju i zanemarivanju, ali i kriznim situacijama uzrokovanim sukobima. Popularna pjevačica već je surađivala s UNICEF-om: u listopadu se pridružila UNICEF-ovoj akciji obilježavanja Međunarodnog dana djevojčica tako što je pjesmu i“Roar” (Rika) ustupila kako bi djevojčice inspirirala da već sutra postanu liderice.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location