Username *
Password *
Remember Me

Slavna glumica više ne treba taksi, sad je tu njezin novi Ford Mustang, vrlo vidljiv: nosi karakterističnu crvenu boju. Sienna Miller ima tu čast da predstavlja prvi Mustang za evropsko tržište, nakon gotovo 50 godina od početka proizvodnje u Americi. Dizajn čistih linija evocira važan karakter automobila, zadržavajući ključne elemente dizajna klasičnog Mustanga koji su obožavateljima širom Europe oduvijek prepoznatljivi, uključujući dugu oblikovanu haubu i kratak stražnji dio, a sve uz suvremenu izradu.

 

sienna

 

- Ford Mustang potiče strast kao nijedan drugi automobil - rekao je Raj Nair, potpredsjednik Fordove skupine globalnog razvoja proizvoda. - Iskonskim izgledom , zvukom i performansama Mustang komunicira s ljudima, čak i ako ga nikada nisu vozili. Mustang je definitivno više od običnog automobila – on je srce i duša Forda - . Od prvog predstavljanja 1964., prodano je više od 9 milijuna primjeraka. Ovaj je super-slavni automobil imao nebrojeno mnogo nastupa na filmu, televiziji, glazbi i u video igrama, te je jedno od 25 novih vozila koja će Ford lansirati u Europi u idućih pet godina.

- Mustangov impresivan ugled, performanse i njegov kultni status, kao simbola slobode i optimizma, poznati su čak i u onim dijelovima svijeta gdje ovaj automobil nikada nije bio prodavan, rekao je Stephen Odell, Fordov izvršni potpredsjednik za Europu, Bliski Istok i Afriku . - Novi Mustang utjelovljuje agresivno Fordovo proizvodno ubrzanje, tehnološki napredno i usmjereno ka budućnosti, no predstavlja ujedno i baštinu koja generacijama inspirira Fordove kupce - .

 

sienna2

 

 

 

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

joj ovo je fantasticno, blago njoj:P

 
This comment was minimized by the moderator on the site

krasotan, baš mi takav treba *.*

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location