Username *
Password *
Remember Me

Anđeoski snježne i tamne, glamurozne toalete - ova modna slika mogla se vidjeti na sinoćnjem Vip-ovom humanitarnom božićnom koncertu, koji se već tradicionalno održava u zagrebačkom HNK. Dress code je, naravno, festive & black-tie, što znači da se gosti, ne samo oni koji su na stageu, već i gledatelji, moraju dotjerati vrhunski. Zato su tu uvijek najbolja izdanja, bogate haljine kakvih se ne bi posramio ni holivudski crveni tepih.

 

ZRINKA

 Posebno zbog nastupa na Vip božićnom koncertu Zrinka Cvitešić doputovala je iz Londona gdje živi posljednjih godinu dana. Svoj prvi veliki glazbeni nastup Zrinka je imala upravo na Vip božićnom koncertu u HNK 2006. godine.

 

Ove sezone bijelu, odnosno crnu izrabrale su, među ostalima, i glumica i pjevačica Zrinka Cvitešić, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, te pjevačice Karolina Gočeva i Amira Medunjanin. Tekstura ovakvih kreacija naprosto mora biti ukrašena: pa smo na njihovim siluetama vidjeli i perle, šljokice, kristale i ostale apliacije koje svaki materijal podižu na jedan poseban nivo.

 

KAROLINA IVA

Ovogodišnji koncert pamtit će se i po odličnim izvedbama mnogih mladih lica poput dubrovačke grupe Silente, mlade vokalistice Ive Ajduković,  makedonske pjevačice Karoline Gočeve  te skladatelja i pijanista umjetničkog imena J.R. August.

 

Tradicionalni Vipnetov božićni koncert u prepunom je zagrebačkom HNK okupio brojna poznata lica koja su uživala u božićnim klasicima i svjetskim glazbenim uspješnicama. - Kao i prethodnih godina, novac za božićno poslovno darivanje usmjerili smo u razminiranje Hrvatske - istaknuo je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta - ovogodišnja donacija u iznosu od 500.000 kuna odlazi u Karlovačku županiju i namijenjena je razminiranju obale rijeke Mrežnice u blizini naselja Garevići, Erdelji i Janjači u općini Generalski stol. Razminiranjem tog područja osigurat će se sigurniji prolaz putem koji vodi do obale rijeke, a koji je presječen minskim poljem. Također, lokalnom stanovništvu omogućit će se lakše gospodarenje poljima koja se navodnjavaju iz Mrežnice te dodatno atraktirati turistička ponuda tog kraja. Posebno nas veseli što ćemo koncert pokloniti i cijeloj Hrvatskoj koja će ga moći pogledati u televizijskom prijenosu na HRT-u. -.

 

ALEXDizajnerica Aleksandra Dojčinović

 

AMIRAPjevačica Amira Medunjanin

 

STAGE

Scenu je uredio umjetnik Saša Šekoranja: pahuljasti ukrasi od papira doprinijeli su predivnoj blagdanskoj atmosferi