Username *
Password *
Remember Me

Super-manekenka Gisele neki je dan objavila fotografiju na Instagramu na kojoj doji svoju jednogodišnju kćerkicu Vivian Lake, dok je beauty tim priprema za snimanje. Scena je podigla dosta prašine, neki su je napali da je to nerealna fotografija, dok su se drugi divili ženi koja se ne boji pokazati kako je istovremeno majka i - zaposlena.

 

instagram giseleFoto: Instagram


Istina, to nije realnost većine, ali Gisele je ponosna na svoju obitelj i ne prate je nikakvi skandali kakvi su česti u svijetu slavnih. Trudi se žonglirati između majčinstva i karijere koja joj je fantastična, njezini bliski suradnici tvrde da je prava profesionalka, ne kasni i uvijek je odgovorna, pa zašto ženu optuživati za nerealnost. Uz fotografiju je Gisele napisala: Što bih ja bez svog tima nakon 15 sati leta i samo tri sata spavanja… #multitasking #gettingready - .

Fotografija ne da nije kontroverzna, kako su je mnogi doživjeli, već je stvarna slika njezinog života koji je, naravno, glamurozniji nego život većine, no Gisele je barem brižna majka, razmišlja o zdravlju djeteta i brine se o svim aspektima svog života. Njezina bi priča morala biti inspirativna, a ne materijal za neku zavist ili ljutnju. Gisele je udana za sportaša Toma Bradyja s kojim ima i 4-godišnjeg sina Benjamina.