Username *
Password *
Remember Me

- Suradnja s Argentumom traje već drugu godinu i izuzetno mi je drago što su upravo mene odabrali da budem njihovo zaštitno lice. Obožavam nakit, obožavam ga isprobavati, poklanjati, dobivati i svakodnevno nositi, pa čak i kada plešem - otkrila je Ornela Vištica - smatram da je svaka žena ljepša s nakitom, a to je i idealan dar u svim prilikama... Kolege i prijatelji često me pitaju čije to kreacije nosim svakodnevno, jer meni nakita nikad dosta!  - .

 

Ornela Vistica 3 1


Jedna od najtalentiranijih mladih glumica u Hrvatskoj, zvijezda serije "Larin izbor" Ornela Vištica koju trenutno na malim ekranima možemo vidjeti u HTV-ovoj emisiji "Ples sa zvijezdama", zablistala je u novoj kampanji srebrnarnica Argentum koja diljem Hrvatske ima čak pedeset prodajnih mjesta.

Mlada glumica je i emocionalno vezana upravo za jedan Argentumov prsten."Posebno mjesto u mom srcu zauzima jedan prelijepi prsten sa zelenim kamenom optočen cirkonima koji me podsjeća na jednu osobu i posebno lijepe trenutke u mom životu. Taj prsten uopće nisam skidala posljednje dvije godine, a danas ga čuvam u posebnoj kutijici", tajanstveno je rekla Ornela.

 

ornela1

 

Objavljen je i video koji ide uz kampanju, u kojemu Ornela pokazuje blještavi nakit i - pleše.