Username *
Password *
Remember Me

- On je jedan od najvećih kopista na svijetu, i želim mu poručiti da me prestane kopirati - rekao je, između ostalog, Roberto Cavalli nedavno u intervjuu za Style.com - On kopira ne samo mene, već brojne druge dizajnere. No, to nije američka moda, to je internacionalna moda napravljena u Americi. To nije fer… Upravo iz tog razloga nastala je linija Just Cavalli koju sam pokrenuo jer sam vidio da me svi kopiraju pa sam odlučio kopirati sam sebe u liniji za mlade. Volim Just Cavalli jer je pristupačna većem broju ljudi, a na taj način sam liniju Roberto Cavalli napravio malo glamuroznijom - .

 

cavalli2Cavalli


Cavalli radi više ukrašenu odjeću, koristi brojne motive, dok Kors tu i tamo stavlja animal uzorak, no neke su im stvari slične, kao i stvari brojnih drugih dizajnera. Ove optužbe zahtijevaju pomno provjeravanje njihovih krojeva, jer kopiranje dizajnera danas je normalna pojava, ne samo da možemo kupiti jeftine stvari koje izgledaju kao one skupe, već se tome ne nazire kraj. Ni približno.

 

kors1
Michael Kors


Cavalli u istom intervjuu nije poštedio ni Amerikanke: - one se sve odijevaju slično i apsolutno nose previše crne. OK je to da žele izgledati vitkije, pa i sam se služim tim trikom, jer crna stvarno vizualno skida kile, no činjenica je da bi im trebalo malo boje na svakodnevnoj bazi. Boja otkriva pozitivu, dobre emocije i sreću. To bi svaka žena trebala znati. Crna je negativ, ona nije pozitiv. Boje više koriste talijanski i francuski dizajneri, dok američki obožavaju baš crnu. I japanska moda je crna, ali ona je wow! To je takav sklad, obožavam to - .

cavalli1

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location